lunes, 12 de mayo de 2014

PUNT I FINAL

L´Orba es desplaçava ahir diumenge al Perelló per disputar la darrera jornada de la competició, un dels desplaçaments més llunyans i a una hora poc propícia, a les 6 de la vesprada, com ve siguent habitual el club va posar un autobus.
Be, ja en el partit, l´Orba va eixir un poc relaxat i promte sentiren que aquest equip (El Perelló), com a local dona moltissima faena, poc  a poc i gràcies a una genial jugada de Noe, l´Orba es benificiava de un penal que Rico s´encarregaria de transformar en el 0 a 1. Poc els duraría la alegría als orbers ja que als 2 minuts, l arbitre assenyalava un penal a favor del Perelló, Nico no podía fer res i el 1 a 1 pujava al marcador.
Fins el minut 25 l´Orba no acabava de despertar, creava alguna ocasió però no acabava de definir, fins que altra vegada Noe provoca una falta que Adri amb pilleria, la enrrosca cap a dins i un jugador local la acaba d introduïr dins la porteria, poc després i amb una jugada d´estratègia, una treta del cantó que fa Aitor i Borja remata al primer pal, era el 1 a 3 i pareixia que la cosa anava encaminada, però al minut 44 un tir d un jugador local, pega a un defensa orber i canvia la trajectòria enganyant a Nico, era el 2 a 3, hi havia partit.
En la represa, l ´Orba es va veure superat per el Perelló que va eixir amb moltes ganes, tot i això podía aguantar el resultat fins el minut 25 en el que en un baló parat, el Perelló aconseguía empatar el partit.
La eixida de jugadors de refresc per part del Orba va ser vital, ja que l´equip estava molt tocat, tant Ximo, Nando, com Torrens aportaren molt i fruit d això ja en el 35, Nando aconseguía el 3 a 4 en una altra jugada d´estratègia. Els locals no es rendien i continuaven buscant la portería de Nico, Torrens bota de cap, guanya el baló netament i l arbitre pita una falta perillossisima, que un jugador local clavava per tot l escaire deixant els jugadors orbers gelats, quedaven 7 minuts i l ´Orba va tirar d´orgull i encara van tindre 2 o 3 ocasions clares, en una d elles Nando es queda el baló i el tomben i l´arbitre pita penal. Era el minut 44, Nando mateix agarrava el baló i decidid tira el penal amb la mala sort que pega al pal, ja no hi havia temps per a més, un puntet més, gust agredolç a la última jornada ja que d haver aconseguit els tres punts hi havia opcions per la 4arta plaça, aixi l´Orba queda cinqué empatat a punts amb el Real de Gandia, es decidirà per gols qui es sext.
Van jugar: Nico, Sergio, Victor, Rico (Torrens), Adri, Maca, Borja (Mari), Piwi (Ximo), Vicent, Noe, Aitor (Nando).
En una ràpida valoració, s han competit tots els partits, cap derrota de més d´un gol, màxima puntuació 56 punts, segon equip menys goletjat a sols 3 gols del primer, tambe es el 3º equip mes goletjador amb 90 gols a favor,com a local sols s´han perdut dos partits i quasi el més important, acaben la temporada pràcticament els mateixos jugadors que començaren a excepció de lesions com el cas de Carmelo, desitjar-li una ràpida recuperació i donar-li molts ànims.
Des de l´Orba c.f agraïr el seguiment realitzat per els Esports a Radio Pego, en especial a Dani i a Vicent Morera.
La directiva es reunira en breu per tal de fer un balanç de la temporada i ja intentar en la mesura del posible anar planificant la següent.