lunes, 28 de abril de 2014

DIA DEL CLUB

El passat diumenge l´Orba jugava com a local front La Font, rival que va ser un dels que guanyaren als orbers en la primera bolta, hi havia ganes de confirmar que aquell va ser un mal partit i poc més, que l equip orber era superior, tambe perquè es celebrava la ja tradicional solta del manso i era un dia de festa per a tot el club.
I de ben promte ja es notava, perquè a l equip saforenc es deplaçava mermat d efectius, l equip de Camarena no volia refiar-se ni tindre cap esglai per falta de concentració i es posaren les piles, ixiren concentrats, fent un bon futbol, trenant bones jugades i tenint paciència ja que l´equip saforenc va ixir a deixar passar el temps, a jugar ben replegat i esperar una contra o una jugada d´estratègia.
Cap al minut 18 una gran jugada per banda esquerra amb Vicent i Adri com a protagonistes, este últim fa una centrada perfecta per a que Marí remate de cap al fons de la porteria, era el 1 a 0, i sabien que era un resultat molt curt, l equip no baixà el pistó i poc després Ximo fent una internada de les seus després d una passada magistral de Vicent, encara el porter i aconsegueix el 2 a 0.
Abans del descans esta vegada Noe (segon partit consecutiu marcant tambe al igual que Ximo), aconseguia el 3 a 0 amb el que arribariem al descans.
Ja en la repressa, l equip local ixia amb una marxa menys degut a la renda de la primera part i un sol de justicia que regnava al camp de la Marjal.
L equip saforenc que ja no tenia res a perdre posava un poc més de joc i per moments s igualaven les forçes, fruit d això i en una jugada d´estratègia aconseguirien el 3 a 1, d ahí fins el final amb els canvits d homens com Sergio, Aitor, Rico i Piwi, l Orba tornava a tindre més el baló, crear perill, Piwi rematava al traveser, després el mateix Piwi no encerta amb la seua cama menys bona, fins que en un retruc dins l´area, el baló li cau a Aitor que aconseguia el definitiu 4 a 1. Destacar la titularitat de Nico, ja que Ra estava sancionat i va estar a un bon nivell demostrant que encara te corda per a rato.
Vicent Camarena va alinear. Nico, Torrens (Sergio), Victor (Rico), Maca, Bati, German, Ximo, Vicent (Piwi), Mari (Aitor) i Noe.
Després del partit gaudirem del partit dels veterans, la solta del manso, una magnifica paella, i ja de vesprada un partit de xicons jovens,d’Orba i pobles del voltant, en definitiva un meravellos dia de club, on l'aficcio una volta mes va estar a l'altura, abarrotant la Marjal desde l'hora d'esmortzar fins casi entrada la nit.
El proper diumenge l´Orba s enfrontara al Beniredra, serà l ultim partit com a local del Orba que voldrà acomiadar-se dels seus aficionats amb una victòria, previsiblement serà pel mati a falta de confirmació d horari, VOS ESPEREM!!!