lunes, 14 de abril de 2014

AQUEST EQUIP VA FINS EL FINAL

Dissabte es disputava a Sollana, el partit corresponent a la 27 jornada del grup XII entre el Sollana “B” i el Orba C.f.

El Orba C.f. es deplaçava amb autobus, fet que es d´agraïr per part tant del cos tècnic com dels jugadors, be ja en el partit dir que va ser dels millors partits fora de casa, en quan a intensitat, possesió i ocasions, des de l´inici l´orba volia i tenia el baló, açò feia que el Sollana hagués de treballar de valent per anar a la presió i esvançar la seva línea defensiva prop del mig del camp, era el que volia el Orba per aprofitar passades a l´espai tant de Ximo que va ser un punyal per la banda dreta com de Vicent que va firmar un partit completissim.

En una d aquestes jugades l´Orba trena una jugada de tres, cuatre passades i clavava la passada per Ximo que guanyava línea de fons i feia una passada que el porter  no pot agafar en condicions i acaba siguent el 0 a 1.

Després del gol els jugadors de Camarena no baixaren la intensitat en cap moment i continuaren creant situacions de perill, en una altra jugada de Ximo en banda quasi calcada al primer gol arribaria el esperat gol de Noe, esperat perquè tots confiem en ell i no estava tenint massa fortuna de marcar.

Poc després arribaria el gol de la tranquilitat abans del descans com no de les botes de Vicentet, en general l´equip havia fet una magnifica primera part i aixi o reflectava el marcador 0 a 3 al descans.

La segona part entrarien homes de refresc com Maca, Borja, Nando i Piwi, que li donarien un poc d aire al equip i continuarem oferint un bon joc e ocasions claríssimes que no pogueren acabar de definir.

Ja en les acaballes del partit amb tot pràcticament decidit, l´arbitre del partit senyala un penal que ningú va vore, a més de expulsar amb roja directa al segon porter menys goletjat de la categoria el nostre Ra, aixo condicionà que amb tots el canvits efectuats, Torrens intentara aturar el penal i que de ben poc no ho aconseguia.

A la fí, tres punts més, ja en son 52 i per damunt de tot felicitar a tot l´equip per què va deixar ben clar que no es conforma  i que va a continuar lluitant fins al final per tots els punts en joc.

Vicent Camarena va alinear. Ra, Torrens, Sergio, Adri, Rico(Maca), Vicent (Piwi), German (Borja), Mari (Nando), Ximo, Pastor, Noe.

El proper partit serà com a local en quinze dies, destacar que serà la festa del club, hi hauràn paelles, rifes, partit de veterans etc.. l horari del partit serà a les 10 30 del diumenge 27, animar a tota la gent que vullga participar.