lunes, 10 de marzo de 2014

MÀXIMA IGUALTAT!!!


 

 

Este matí l´Orba visitava el Real de Gandía 4rt clasificat a tan sols dos punts dels Taronges.

El partit com tots esta temporada es presentava complicat, davant l´equip menys golejat de la categoría, un equip molt sólid i rocós en l´aspecte defensiu.

El partit ha començat amb molta intensitat per part de l´equip local, que ha fet que els homes de Camarena es posaren les piles rápidament si no volien eixir golejats de Gandia. Tot i aixó els Orbers no podien fer-se amb el control del partit, fruit de la constant pressió que exercía el conjunt del Real.

Els locals eren els qui han portat la batuta durant el primer temps pero sense crear massa perill, tansols en jugades a baló parat, ja que practicaven un futbol molt directe i l´Orba volia fer el mateix i perdia la pilota rápidament, pero ha pesar de tot la ocasio mes clara seria per-ha els orbers en jugada personal de Torrens que no va ensertar. 

Sobre la mitja hora del primer temps l´extrem del Real lluita una pilota que cobría Maca sobre la línea de fons i, tirant-lo a terra conseguix furtar-li-la i internar-se en l´area que Adri acaba atropellant. L´arbitre no ha dubtat en assenyalar penalt i no la falta anterior a Maca.

El conjunt local aconseguía així avançar-se al amrcador des dels onze metres.

I Amb este resultat s´arribaria al descans, poc futbol, molta intensitat i una greu errada arbitral que posava en desventatja al conjunt de la Marjal.

El segon temps ha cambiat el panorama radicalment. L´Orba ha eixit molt enxufat i decidit a buscar l´empat. L´equip de Camarena ha anat fent-se l´amo de la possesió poc a poc i enllaçant jugades i creant seriós perill en la portería local. Els locals pareixien desconectats, posiblement l´esforç de la primera part estava passant-los factura. La primera gran ocasió l´ha protagonitzat Aitor, avui titular que ha fet una gran maniobra en la frontal de l´area deixant sentats a tres defenses rivals pero que no acerta a batre en cama esquerra al porter, que eixa jugada ha conseguit salvar el gol fins en tres ocasions.

Poc després era German que rematava fort desde la frontal en un refús d´un córner. Dos minuts després en una altre córner Torrens rematava a gol, el porter la tornava al salvar i la pilota li bota a Pade dins l´area menuda que engalta en cama esquerra i la tira per dalt del travesser.

L´asedí era constant, i Camarena possava al camp tota l´artilleria disponible,  els homes de refresc entraven al terrent de joc, Batiste, Cilindre i Piui que huí debutava com a nou jugador Orber.

En pocs minuts l´Orba aconseguía el merescut premi del gol, Cilindre que havia entrat per Maca ( davanter per central) aconseguia rematar una falta comesa a Piui en banda dreta i ben centrada al segon pal per Borja. Era el minut 30 del segon temps i els aficionats encara somiaven amb la remontà, pero l´experiència i veteranía del jugadors del Real que semblaven molt agotats i amb mostres evidents de fátiga muscular ha fet que el partit es parara i no tinguera molta continuitat. El marcador ja no s´ha mogut, encara que Ra ha hagut de fer una bona intervenció al final del partit.

Al remat Real de Gandía 1 Orba C.F. 1. I els jugadors de l´Orba que han demostrat un gran sacrifici pels colors que defenen, realitzant un gran esforç  el dia després de la Pinyata. Que es el que s´ha de fer si s´estima l´esport i el futbol.

L´alineació de l´Orba hui ha segut la següent; Ra, Adri, Victor, Maca ( Cilindre), Pade (Piui), German(Batiste), Borja, Torrens, Vicent, Pastor i Aitor.

 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario