lunes, 3 de marzo de 2014

FUTBOL ES FUTBOL



Este dissabte es va disputar la jornada 22 de la segona regional on l´Orba C.F. rebía en la Marjal al Tavernes, que s´ha convertit aquesta temporada en la particular béstia negra del conjunt de Camarena.
Feia una vesprada poc favorable per a l´asistència de públic ja que el cel estava gris, feia un poc de polsim i la vesprada es presentava un poc freda. 
Pero açó no va impedir una gran multitud d´aficionats incloses autoritats locals, estigueren presenciant l´encontre, i no es per a menys després de la gran temporada que està realitzant l´Orba C. F.
El partit va ser un malson per a l´equip taronja, que va sortir com sempre, enxufat i dominanat al rival, que pareixia que viatjava amb la intenció de no  pedre el partit. L´Orba tocava i tocava pero no creava massa perill i quan ho feia, apareixia el porter rival auténtic heroi del seu equip per tal de desbaratar les ocasions. L´Orba continuava a la seua, tocant i tocant, i tant era així que en una jugada desafortunada per als locals, que intentant eixir amb la pilota controlada desde la defena i perdent-la  prop del area, el Tavernes  que conseguia adelantarse al marcador.
Semblava injust i difícil de creure per el Tavernes amb un jugador menys, per doble amonestació s´adelantava en el marcador i així s´aplegaria al descans.
En la represa els homes de Camarena ixiren a per totes, pero promte quedaría clar que no era el dia del Tarongets. Salva Pastor molt actiu en la punta d´atac va crear inumerables ocasions de perill , pero unes vegades el traveser unes altres el porter i unes altres els seus companys que no entraven al segon pal, van ser incapaços de perforar la portería del Tavernes. 
El porter del Tavernes es va convertir en un auténtic mur, fent parades memorables en ocasions desde terra quan ja pareixia batut, l ´afició no seu podía creure pero continuava animant i els jugadors donant-ho tot. Entraven jugadors de refresc com Noe, Alex, Aitor i Rico, per intentar donar aire a l´atac i equilibri a la defensa. 
La intensitat era tal que l´Orba es va quedar amb un menys per expulsió de Rico, pero el Tavernes promte es tornaria a veure amb inferioritat per una altra expulsió. 
No obstant els de La Vall encara pogueren aguantar el marcador, fins i tot en una ocasió al minut 93 de Adri que controla sól la pilota al segon pal i la engalta fort amb cama esquerra, pero esta s´estavella al pal.
Fins que l´arbitre va dictaminar el camí dels vestidors. No hagué sort, es va intentar de totes maneres, algunes vegades amb més cor que cap pero FUTBOL ES FUTBOL, pots crear 20 ocasions i rebren una, inclús amb el camp a rebossar de gent i animant es pot pedre el partit. Els jugadors se´n van anar molt tocats a vestidors, pero s´hauran de recuperar,  ja que el cap de semana que ve tindran l´oportunitat per a refer-se d´esta inoportuna derrota. ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡Ánims i endavant tarongets!!!!!!!!!!!!

Els homes utilitzats per Camarena en este partit van ser; Ra, Torrens, Victor, Maca (Rico), Adri, German, Borja (Alex), Vicent, Ximo (Aitor), Pastor, Fernando (Noe).


No hay comentarios:

Publicar un comentario