viernes, 28 de marzo de 2014

“EL FORTÍ DE LA MARJAL”



Ahir es va disputar la 24 data del calendari del futbol regional, i l´Orba C.F. rebia al fins ahir segon clasificat el Villalonga C. F.
Partit que es preveía molt complicat i dur. Ja que el Villalonga es un equip experimentat amb un terreny de joc molt similar al d´Orba.
El partit començà amb el clar domini local, que va eixir decidit a emportar-se els tres punts.
Poc a poc l´Orba es menjava al Villalonga, i el posava amb serioses dificultats una d´elles en una jugada de Batiste dins l´area menuda que conseguix evitar el porter de la safor amb els peus ben situat al pal curt. Les grades estaven repletes d´aficionats que espentaven al conjunt Taronga més que mai.
Cap al minut 35 del primer temps i en una córner a favor, Noe pentina la pilota al primer pal i Borja Serrano controla amb la panxa i remata de primeres a porta pel pal curt, per l´unic forat que hi havia posant l´u a zero i provocant el deliri en les graderies.
Els homens de Camarena conseguien anar-se´n al descans amb un avantatge que havera pogut ser més ampli.
En el segon temps les forçes s´igualaren pot ser degut al enorme esforç físic que hi havia fet l´Orba C.F en el primer temps i el conjunt de la safor començà a guanyar-li metres als de la marjal. I a dominar l´encontre, pero l´Orba resistía bé, perque es un equip que enguany ha demostrat que sap patir en els moments claus.
Cap a l´ecuador del segon temps, el Villalonga disposa de una falta a uns 5 metres  de la frontal. I el jugador numero 15, conseguix un llançament impecable com si del mateix Del Piero es tratara i conseguix enviar la pilota a l´escaire dret de la portería defensada per Ra, que ni amb una capa havera pogut aturar tan magistral llançament. 
L´orba C.F. quedava tocat, peró no mort. Eren els millors minuts del conjunt saforenc, pero apareixia la figura de Ra, que en una remat a boca de canó conseguía aturar l´1 a 2, una d´eixes aturades que soles pot fer Casillas.
Pero ja s´ha dit que este equip sap patir i sobreposar-se als cops, continuà jugant-li de ”tú a tú” al Villalonga i sobre les acaballes del partit Ximo ( que havia entrat per Batiste al segon temps) lluita una pilota perque no ixca de banda, i fa un espectacular canvi d´orientació que cau als peus d´Aitor que encara sense pensar-ho dos voltes al lateral dret i li fa una retall cap a l´exterior i un canvi de ritme, que se´l deixa sentat i conseguix entrar en l´area i xutar amb l´interior de la cama dreta, batent per baix al porter rival. Era el 2 a 1 i la Marjal se´n venia avall. Ja no quedava temps per a més, soles que per a saber patir i emportar-se de nou els 3 punts al casiller.
Al remat Orba C.F. 2, Villalonga C.F. 1.
Els homens de Camarena en el partit d´ahir foren, Ra, Piwi, Victor, Torrens, Alex ( Sergio), Borja, Pastor, Batiste ( Ximo), Vicent ( Marí ), Noe (Cilindre) i Aitor.
Destacar que l´Orba jugaba amb les baixes, totes elles  per acumulació de targetes de Maca, German i Adri. Jugadors molt importants esta temporada en l´esquema de Camarena, pero que foren ben rellevats per altres companys en el partit tant important d´ahir.

La próxima jornada l´Orba C.F. visita el C.D.Pedreguer en el mític camp de Les Galgues, en un dels derbis de la Marina, el Pedreguer serà un òs a batre, ja que es un dels conjunts més en forma del moment. 
Esperem que siga un gran partit.


No hay comentarios:

Publicar un comentario