lunes, 31 de marzo de 2014

DERROTA INJUSTA

Dolorosa derrota la que ha patit l´Orba C. F. esta vesprada al municipal de les Galgues, (també conegut com camp de la pulmonía) davant el C.D. Pedreguer amb el resultat final de 2-1.
No obstant el Conjunt de Camarena ha merescut algo més, per ocsions i per futbol.
El partit ha començat amb clara igualtat, com el que es va disputar a orba, i ningún conjunt conseguia fer-se dominador de la pilota. Pero a partir del minut 25 han començat ha disposar de ocasions els 2 equips.
La primera obra de Miralles pero acaba desestabilizat per Piwi i envía la pilota fora quan ja estava sol davant Ra.
Després L´Orba en té dues molt clares, pilota de Germán a l´esquena de la defensa i  Aitor sól davant Xavi envía la pilota al pal. Poc després una jugada molt similar, pero esta vegada es batiste qui remata i Xavi que fa una gran aturada.
A punt d´acabar el primer temps el Pedreguer fa una bona jugada per banda esquerra que acaba centrant a la vora de l´area i esta vegada Miralles no falla, controla molt ràpid i fa un gran gol a la mitja volta, enviant la pilota lluny de l´abast de Ra.
Rapidament s´arribaria al descans.
En el segon temps les coses han cambiat prou, i els de la Marjal han eixits disposats a donar-li la volta al marcador, han començat a dominar l´encontre i tenien al Pedreguer dins del seu camp, pero no conseguía crear ocasions clares de gol. Pero Camarena ha donat entrada als homes de refresc, Ximo, Nando, Marí i Sergio i s´ha notat aire nou, i així s´han començat a produïr les ocasions de gol. La primera una de Batiste que remata en l´area menuda a passe de Ximo  i Xavi que torna ha fer una aturada providencial amb els peus. Minuts després, Vicentet s´interna en l´area en una pasada magnífica de Mari entre el central i el lateral dret i Vicent remata fort baix de primeres en cama dreta, pero Xavi avui era un mur.
I entre tant de domini de l´Orba, aplega la jugada desgraciada del partit, l´Orba perd un pilota al mig camp i queda amb la defensa oberta i la pilota li va a Ortega que fa una gran pasada entre la defensa tarongeta per a que Genot sol davant Ra posara el 2-0. L´unica ocasió dels de mitjeta en el segon temps i gol.
Mari rapidament ha animat als seus i s´han sobreposat aquest dur cop, I minuts despres han aconseguit fer el 2-1, una bona centrada desde la banda esquerra de Vicentet i Nando que ha revolucionat l´encontre feia el primer de l´Orba.
Quedaven 5minuts i el miracle encara podía ser, l´Orba ha continuat embotellant al Pedreguer dins la seua area i els balons es passejaven de punta a punta, pero fins que l´arbite ha senyalat el camí dels vestidors.
Al remat Pedreguer 2-1 Orba C.F., que hui ha tornat a demostrar que es un gran club a pesar de la derrota. No li ha perdut la cara al partit en cap moment, i a més a més, s´ha desplaçat una gran quantitat de gent per animar a l´equip, i es que el futbol, les ganes de fer i la manera de fer, del Orba C.F. fan que siga un Club unic en tots sentits en el futbol regional, perque tots som l´Orba!!!
Els homes de Camarena en el dia de hui han segut; Ra, Piwi (Sergio), Adri, Victor, Alex, German, Borja, Vicent, Batiste(Mari), Aitor( Nando), Noe( Ximo).
La próxima jornada l´Orba reb al Verger, que esta jugant-se l´ascens a primera regional. El Verger ha de tindre clar, que si vol pujar haurà de suar molt per poder guanyar a La Marjal.