lunes, 17 de febrero de 2014

L'ORBA JUGA AMB FOC I NO ES CREMA DE MIRACLE



 

Ahir es va disputar la 20ª jornada,  del grup XII de la segona regional, i l´Oraba C.F. rebia en la Marjal al Daimus.

La meteorología presentaba una vesprada grisa i amb polsimet, algo del que pareix ser es va contagiar l´equip de Camarena.

Abans d’el partit va haver un minut de silenci en memoria d’el uelo de Gimenez, exjugador orber en esta ultima etapa. Gim va ser un jugador molt compromes en el club, per exemple, ell va ser el creador d’aquest blog en el que totes les setmanes o be Xavi o jo mateix informem als seguidors. Al tercer any la seua avanzada edat i un lio de faldes van fer que decidirá abandonar la disciplina orbera.

El Daimus va ser l´amo i senyor del primer temps , l´Orba estava gris, espés i molt grogui. Pastor estava molt asoles en punta i no conseguía rebre ni aguantar la pilota.

El Daimús no parava de crear ocasions per banda esquerra, aprofitant la velocitat del seu 19, pero Ra anava aguantant el vendaval rival, fins que apunt de acabar el primer temps arribà lo millor que podía passar,el gol del Daimus , per a despertar als Tarongets que continuaven adormits. Una pilotada a l´esquena de la defensa i el davanter que fusilava a Ra, que esta volta no podía fer res, i així s´arriba al descans.

El descans va vindre molt bé a l´Orba, que va eixir molt enxufat en la represa, entraven al camp Nando i Ximo.

La segon part l´Orba torna a ser el més paregut a l´Orba, Serrano es va posar a comandar el partit, obrint el joc per a les pujades de Ximo que eren constants, i Fernando i barallar-se amb tota la defensa del Daimús.

Promte arribà l´empat, en una falta lateral que Serrano posa magistralment al primer pal i Vicent fa una cabotada inapelable a l´escaire de la portería visitant.

Els jugadors del Daimus es poasaren nerviosos i promte pedrien els papers, el seu millor home va ser expulsat per una agresió a Maca.

L´Orba ho tenia tot a favor, pero el partit, es complicava, el joc estava constantment interrumpit, i l´Orba no conseguía donar-li continuitat al joc, fins que al minut 90 quant l´Orba buscava a la desesperada el gol, una pilotada de Victor al cor de l´area i Maca que intenta lluitar-la de cap, molesta al porter que erra en el rebuig, i la piolta queda morta dins l´area menuda, i entren tres homes de l´Orba reballant-se per terra i finalment Torrens conseguix espentar el baló al fons de la xarxa donant-li els 3 punts a l´Orba .

En el descomte encara hi hagué temps per a que Torrens fera una maniobra dins l´area que sols pot fer un jugador de futbol sala i llançar la pilota fregant l´escaire i Ximo estavellara un baló al pal amb una mà a mà amb el porter rival, i Ferando rematara fora una baló baix del travesser.

Al final 3 punts vitals per a seguir en la zona alta, pero que es va tindre que suar molt per a conseguir-los.

La alineació d´ahir va ser; Ra, Roberto (Ximo), Maca, Victor, Torrens, German, Carmelo (Rico), Adri, Vicent, Borja i Pastor( Nando).

La propera jornada l´Orba C.F. visitarà el Gandia, on s´haurà d´esforçar al màxim per tal de treure algo positiu de la visita a Gandia. Els seus aficionats fidels, es desplaçaran per tal dánimar a l´equip.

 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario