sábado, 8 de febrero de 2014

DIGNA DERROTA

L’orba s’ha desplaçat hui dissabte a Sueca per enfrontar-se al Promeses Sueca, tercer classificat i fins aquesta vesprada a un punt dels Orbers. El partit començava puntual i en un fort vent que a l’Orba li tocava patir en la primera part. Els Suecans començaven en moltes provocacions, a pesar d'haver passat una volta sencera, encara no havien assimilat que un poblet com Orba els guanyara en la primera volta. Pero els Orbers prompte han demostrat que no són dels que s’amaguen. El Sueca amb el fort vent a favor jugava en camp Orber, encara que l’Orba aconseguia trenar bones jugades, però no creava perill. Als 15 minuts una falta al mig d’el camp, un jugador d’el promeses ha pegat una canonada, que amb l’ajuda del vent agafat una velocitat molt forta i acabava batint Ra. Vint minuts mes tard el d’avanter sueca “de les rastes”, jugador en mes cali tat futbolística i humana, feia una jugada molt bona, eixint d’un barull en el canto i regalava el gol a un company. 2-0 i encara quedaven 15 per-al descans. El partit continuava igual molt condicicionat pel vent, antes del descans el promeses li perdonava la vida als orbers fins en tres ocasions. Ra en algún ma a ma tenia molta culpa de que no acabaren en gol. En la segona part L’orba en l’aire a favor a tancat al Sueca en el seu camp, encara que nomes començar els locals an tingut una ocasió claríssima que Ra a tornat a desbaratar. Adri de xut de fora l’àrea feia treballar al porter local, Pastor pegava una a la creueta i Torres després d’una jugada assajada de Vicent i Alex tindria la mes clara. A estes altures de partit el mes d’estacat del Sueca era el utiller que tenia que entrar 6 voltes atendre els seus jugadors que cauien d’esplomats, pero en uns segons tornaven al camp. Ells repartien atiribandiri, això si, sempre lluny del baló, per evitar que l’arbitr els vegera. Tot açò anat a mes després de què Nando posara, a pase de Vicent el 2-1 a falta de 10 minuts mes el desconte. En el gol L’orba a continuat buscant la porteria rival pero el joc estava mes estona parat que en joc . El marcador no s’ha menejat i els locals s’han emportat els tres punts. L’orba per joc a merescut l’empat encara que és cert que el Promeses a tingut ocasions mes clares.

En l’Orba han jugat: Ra, Torrens, Victor, Maca (German), Alex (Nando), Carmelo, Bati © (Borja), Vicent, Ximo (Adri), Pastor, Noe.

La semana que ve l’Orba s’enfrontará diumenge al Daimus, en La Marjal.