domingo, 23 de febrero de 2014

NO TENEN VERGONYA, NI LA CONEIXEN!!!!!!!!!!!!

orba es va desplaçar ahir dissabte a Gandia per jugar el partit corresponent de la jornada, ni més ni menys que en l'estadi Guillermo Olague. Que jo recordeOrba no havia xafat mai la gespa del famós camp Gandier. La motivació dels Orbers era màxima, només de pensar en l'estadi que anaven a jugar no calia mes.

El partit començava a les 19:00 hores i desde el primer minut l’Orba es va fer en el control absolut del partit. Les posesions eren llarguíssimes i cada una d’elles acabava en una ocasió claríssima dels de Camarena, però no encertaven de cara a porta. L’orba va continuar igual, regalant una primera part de futbol espectacular als aficionats que es van desplaçar a Gandia, que no van ser pocs. El bon joc orber va tindre el premi sobre el minut 25, quan Nando va engaltar una volea en l’àrea i posava el 0-1 al marcador. Entre el monòleg orber el Gandia Base va tindre dues ocasions prou clares que van tirar fora de la porta d’un Ra que estava d’espectador de luxe.

En la segona part l’Orba va acusar l’esforç, a causa de les dimensions del camp, que ben bé podria ser el doble que la Marjal. però l’equip a pesar de no poder mantenir tant el baló, es va mantindre molt ordenat i molt junt. El únic mal és que es van fallar tres ocasions claríssimes, alguna d’elles a porta buida. L'ajustat 0-1 feia que els aficionats Orbers estigueren a punt de l'infart, mes per por de què en jugada de mala sort, pogués arribar l’empat que per ocasions del Gandia, que no en creava cap.

Al fi del partit tres punts mes, per seguir amb la mateixa il-·lusió, i l’equip que va tindre que eixir al centre del camp a saludar a una afició, que en més d’un moment del partit va fer sentir als orbers com si jugaren en casa.

Altra burrá dels jugadors orbers, que aquesta volta en donat a conèixer el nom d’Orba, en un dels camps històrics de la Safor. No podeu pensar el que molesta poblacions que ens cua tripliquen en habitants que els juguem de tu a tu, i esque este equip està maurant a pases gegants. Com dic en el titular, an perdut la vergonya.

Van jugar: Ra, Torrens, Victor©, Rico (Maca), Borja (Aitor), Vicent (alex), Ximo, Pastor, Nando (Noe), Adri, German.

L’orba s’ha reforçat en dos jugadors molt interessants Aitor i Piui, Aitor ja va debutar ahir mentre Piui o poc fer en qualsevol moment.

Per ultim dir que l’Orba jugara el DISSABTE vinent, en la marjal contra el Tavernes, també comentar que la família orbera ha celebrat la bona marxa de l’equip en la festa de les paelles en Pego on Noe i Sergio en san deleitat en dues paelles per a tots els seus companys, AMUNT ORBA!!!!!!!!!!!!!!!!!