lunes, 3 de febrero de 2014

TORMENTA DE GOLS EN LA MARJAL!!!



Avui el Sueca United visitava la Marjal en la jornada 18 de la Segona Regional.
L´Orba ha guanyat per 21 gols a 0, en un partit sense massa història perque al minut 2 els Orbers ja s´havien avançat per mitjà de Adri. El partit ha estat controlat en tot moment i els gols anaven aplegant un rere l´altre. 
L´Orba ha buscat en tot moment la portería rival, sense importar-li el més mínim el resultat, tant ha segut així que al descans el resultat era d´11 a 0, tenint en comte la gran cuantitat d´ocasions errades pels Orbers. Els jugadors taronges han fet el que devien, jugar al futbol i respectar al rival. 
En la segona part, els de Sueca han eixit amb molta gana pero promte ha eixit l´Orba del vestidor i ha continuat amb el domini, els de Sueca cada vegada jugaven amb la defensa més adelantada i aixó ho aprofitava l´Orba amb constants internades per banda de Ximo i Vicent que hui s´ha empatxat de fer gols i regalar asistències als seus companys.
La nota destacada del partit la protagonitzada Ra, que avui ha segut suplen i el seu lloc en la portería la ocupat Nico. 
Ra ha entrat al 35 de la segona, substituint a Adri en punta, i ha aconseguit anotar 2 gols molt celebrats per l´afició tarongeta. 
Al final Orba C.F. 21, Sueca United 0.
Els golejadors han segut; Vicent 5, Noe 3, Adri 2, Ximo 2, Ra 2, Batiste, Pastor, Torrens, Maca, Robert, Mari i Codina en p.p.
Els jugadors alienats avui han segut; Nico, Robert, Maca, Torrens (Ra), Adri (Borja), German, Batiste, Ximo, Vicent, Noe (Nando), Pastor ( Mari).
La próxima jornada l´Orba visitara al Promesas Sueca, tercer clasificat, que esta situat a tan sols 1 punt de l´Orba. L´equip entrenarà de valent esta semana per a donar una gran alegría a la seua afició. ¡¡¡¡¡¡AMUNT ORBA!!!!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario