martes, 12 de noviembre de 2013

UN ERROR ES PAGA CAR!!!!!



 

Ahir l´Orba visitava el Villalonga en la 9ª data del calendari.

Camp de terra com la Marjal, pero res a veure, en el sentit que es jugava fora de casa tot i la gran cuantitat de seguidors Tarongets que es desplaçaren a la Safor.

Abans de començar ja es podía presagiar que no anava a ser una vesprada plàcida.

El partit començà com de costum amb un Orba ben plantat al camp, pero amb un rival que ahir va saber frenar als de Camarena i quasi no concedir-los ni una ocasió de gol.

El partit transcorria molt equilibrat en el primer temps pero els locals molt atents i molt lluitadors van tindre un parell de bones ocasions per adelantar-se, pero poc més.

A les acaballes del primer temps l´ocasió més clara dels Orbers, Noe que ahir recuperava la titularitat se´n va de tots els defensors que li eixien al pass  i li dona la pilota a Vicent que entra en l´area per banda esquerra i fa un retall al seu lateral que el deixa sol davant el porter i, elegix batrel pel pal curt amb la mala fortuna que este li endivina l´acció i atura el que havera suposat el 0-1. Axina s´arribaria al final del primer temps.

Al segon temps els rivals van ixir a per el partit, pero l´Orba estava ben plantat i no concedia cap ocasió, fins que al minut 25, una sesió de Victor de cap a Ra es interceptada per una de les seues bales que jugaven en punta i li cau a un altre company que sols hagué d´espentar la pilota al fons de la xarxa. Massa premit, per el que s´havia vist al camp.

A partir de l´1-0 els locals es tancaren molt be darrere com un auténtic equip del calccio i disposaren de varies contres per sentenciar l´encontre, Camarena mereja ràpidament la banqueta, per intentar atacar per les bandes amb la velocitat de Alex i Ximo, que tragueren unes cuantes faltes prop de l´area, pero ahir els de Tarongets feien menys perill a baló parat que el Barça, es a dir, “ni por”. I així li va resultar imposible remuntar l´encontre.

Al final, segona derrota de la temporada, de nou per la mínima i l´equip que haurà de seguir entrenant de valent per a guanyar la próxima jornada a un rival que no ho posarà gens fàcil, el Pedreguer de Mitgeta.

La alineació d´ahir, Ra, Roberto (Xigali), Victor, Maca, Torrens, Carmelo, Borja (Ximo),

Batiste ( Alex), Vicentet, Torrado (German) i Noe.

No hay comentarios:

Publicar un comentario