domingo, 17 de noviembre de 2013

La LLei del més bo!



Vesprada freda en la Marjal en la desena data del calendari, marcada en roig per l´espectat derbi comarcal.
L´Orba rebía al Pedreguer després de cuatre jornades sense guanyar, pero hui s´ha  imposat per 2-0. 
Els Tarongets han sigut millors en un terreny de joc poc favorable per al futbol, degut a les precipitacions dels ultims dies.
El partit ha començat amb un Pedreguer molt viu i un Orba un poc adormit que no aconseguia treure el baló del seu camp, i promte Rodri posaría a prova a Ra, engaltant un fort xut desde el vértex de l´area que era rebutjat per Ra, fent una magnífica papallona.
El joc no era gens fluid pero els de Camarena han hagut de despertar perque els de Mitgeta anaven guanyant-los terreny.
L´ultim cuart d´hora l´Orba ha disposat de dos clares ocasions per adelantar-se al marcador, primer una doble ocasió en la que Ximo remata a boca de canó davant Xavi que atura magnificament, i el refús li cau a Vicent que remata a plaer pero, un defensa acaba salvant davalls dels pals el primer gol.
En el corner següent Pastor remata a gol i de nou un defensa salva de cap l´un a zero, i aixi s´ha arribat al descans.
El segon temps ha començat amb un orba més dominador, pero el Pedreguer continuava molt segur darrere, fins que Camarena s´ha tret un As de la banqueta; Batiste, que ha entrat a escena, i l´Orba es feia l´amo i senyor del partit, l´atac començava a ser fluit i molt promte fructifer. Torrado pasava en banda, Vicent en punta i entraven  Pade i Adri per banda esquerra i Carmelo apuntalava el centre del camp.
Primer Torrens fa un barret al seu marcador dins l´area pero no encerta el remat davant Xavi.
I al final el gol, Batiste obri en banda Torrado centra forçat al primer pal, Batiste remata adelantant-se als defensors, la pilota pega al traveser i bota morta dins l´area menuda per a que Vicent de cap, faça el seu primer gol de la temporada.
El Pedreguer ha intentat anar a per l´empat , Malter l´eix central ha passat en punta i les contres de l´Orba eren cada vegada més perilloses. Vicent tornava a rematar creuat en cama esquerra dins l´area i obligava a Xavi a fer la parda de la vesprada tocant la pilota amb la punta dels dits i desviant la pilota a córner.
Poc després i aplegant al 90 una altra jugada de l´Orba que Vicent intenta retallar dins l´area al ultim home i la pilota cau davant de Pade “BanKiller” que entrava com un rifle per banda esquerra i colpeja l´esferic amb l´empeine foradant l´escaire de Xavi. Era el 2-0 i Ra encara tindria temps de fer una altra papallona, per a deixar la porta a cero, per enésima vegada esta temporada, que convertix a l´Orba en l´equip menys golejat de la lliga. Tan sols 4 gols en 10 partits, també en bona part per la parella de moda en l´eix de la defensa ( Bou i Maca).
Al remat 2-0, i l´Orba que es manté en la part alta de la clasificació, i la semana que ve viatjarà al complicat camp del Verger, per disputar un altre derbi comarcal.

Per part de l´Orba han jugat; Ra, Roberto ( Adri ), Maca, Victor, Torrens, Borja ( Batiste), Pastor, German ( Carmelo ), Ximo ( Pade) , Torrado i Vicent. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario