lunes, 4 de noviembre de 2013

DE PODER A PODER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ahir es va disputar la 8ª jornada de la segon regional que enfrontava al camp de La Marjal al 
C. F. Orba i al Real de Gandía, segon i primer clasificats respectivament.
L´encontre va alçar gran espectació, ja que en les graderies vam poder vore gent de tots els racons de la Marina Alta i també el aficionats del Real de Gandia.
L´encontre va acabar amb el mateix resultat que va començar 0-0, i el marcador reflexà clarament la gran igualtat que hi hagué al terreny de joc, no obstant els dos equips disposaren de clares ocasions per a endur-se els tres punts.
El partit començà amb l´equip local portant la iniciativa com era d´esperar per part del conjunt de Camarena, i ràpidament dispondrien de la primera ocasió de gol, una centrada per banda dreta de Ximo i un remat acrobàtic de tisora de Vicentet que per milímetres no entrà, i la gent que ja s´animava, pero el Real de Gandía no era un equip cualsevol i ja no concediria moltes ocasions més, prova d´aixó son els 3 gols que ha encaixat fins ara igual que els Orbers.
El Real també anava apropant-se a l´area de Rà i creant perill a baló parat i, apunt estigué de adelantar-se en un remat de cap al travesser en un córner. Cap a les acaballes de la primera part l´Orba encara tingué un parell de bones oportunitats, la primera un remat de Torrao de fora l´area que va pasar molt aprop de l´escaire i la segona i la més clara un remat de Ximo en una jugada a baló parat que obliga al porter del Real a fera una gran estirada. Els jugadors de l´Orba reclamarent penalt en eixa jugada, per mans, pero l´arbit, millor ni anomenar-lo.
I així s´arribaria al descans.
En la represa més del mateix, posessións curtes per part dels dos equips, pressió asfixiant d´uns i els altres i defenses molt sòlides i expeditives.
A mesura que anaven passant els minuts el cansament es feia notar i les ocasions clares aplegaren, la de Real en una mà a mà amb Ra que va resoldre al meteix estil que Valdés, demostrant l´alt nivel de forma en el que es troba, i una altra amb la aparició providencial de Roberto quan el davanter estaba sol am Ra altra vegada.  Després les dues de l´Orba, la primera una jugada personal de Vicentet que se´n va per molt poc per dalt del travesser i la més clara, la de Torrao en una bona centrada de Ximo que no pot controlar bé al segon pal i encara aconseguix rematar, pero entre el porter i el seu defensor la van desbaratar. 
A la fí, C.F. Orba 0 Real de Gandía 0. No va ser el millor partit en quant a joc, pero si en quant a intensitat, ganes i solidesa defensiva. Bon punt contra un gran rival, i a seguir endavant Tarongets!!!
Per part del C. F. Orba van jugar; Ra, Robert, Victor, Maca, Sergio, Carmelo (Batiste), Pastor, Borja (Noe),Ximo (German), Vicentet i Torrado ( Cilindre).

1 comentario: