lunes, 25 de noviembre de 2013

EN TERRA HOSTIL



Verger- Orba C.F.

Este diumenge l´Orba visitava el camp del Verger, més paregut a un circ romà que un camp de futbol. Les grades estaven  repletes d´aficionats, i una bona part d'ells, en comte d´animar als seus s´han dedicat a increpar i descalificar als  jugadors del Orba i al poble en general. Fets dels cuals prenen nota, la gran cuantitat de xiquets,  que hui hi havia al camp.
El partit ha començat amb un clar domini Orber pero sense disposar de clares ocasions, el Verger també intentava enllaçar ràpids contracolps pero sense massa fortuna.
Poc a poc anaven arribant les ocasions de l´Orba pero amb remats blanets a portería fins que al 25 de la primera, en una treta de portería i una pilota guanyada al mig camp pel Verger han aconseguit en una pasada a l´esquena de la defensa tarongeta,  s´han adelantat al marcador, fent l´u a zero.
Els jugadors Orbers han reclamat fora de joc en la jugada, pero l´arbit no ho ha vist així.
Els de Camarena no s´han arrugat i han continuat molt centrats en l´encontre, Batiste roba una pilota i la passa a Carmelo que ja dins l´area retalla a l´ultim home i no aconseguix creuar lo suficient el xut per a batre al porter en l´ocasió més clara fins al moment. Pocs minuts després torna a rematar alt un córner. 
L´Orba hui ha millorat notablement en les jugades a baló parat, Torrens ha estat apunt d´empatar en una pilota pentinada al primer pal que li cau als peus del de Benigembla, i quan ja es cantava el gol, ha aparegut el porter miraculosament sobre la línea, enviant el baló a córner. La pilota no volia entrar, pero tant ha anat el canter a la font que a la fi s´ha trencat. En un altre corner li cau la piolta als peus de Torrens, que d´esquen dins l´area menuda i xafant la pilota, es pega la mitja volta i pega una punterada, tot aixó en unes décimes de segon, una jugada més típica del futbol sala, pero molt válida que posava justicia al marador. Poc després el partit ha arribat al descans.
El segon temps ha sigut un poc menys intens i la pilota ja no rodava tant ràpid, l´Orba ha tornat a ixir dominant, pero poc a poc s´ha anat apagant i allunyant-se de la portería. Vicent que ha tingut un parell d´ocasions no ha tingut la fortuna de cara per poder fer el segon. I al final ha sigut el Verger que en una pilota dividida entre la mitja i la defensa i en un més que posible fora de joc, el jugador nº 11 vergerer , ha aconsegit guanyarli la posició a la defensa Orbera i fusilar a Ra, posant el dos a un final. L´Orba ha vullgut anar a per l´empat, pero era tart i les cames pesaven molt. Ra encara ha tingut la oportunitat de fer una nova papallona en una falta ben llançada pel Verger. Al remat el Verger s´ha endut els tres punts que no ha merescut, en un encontré molt dur i hostil per als Orbers, que de segur han aprés nota per a la tornada.
Els jugadors escollits per Camarena han sigut, Ra, Adri (Sergio), Maca, Victor, Torrens, German ( Ximo), Carmelo, Pastor, Batiste ( Mari), Alex ( Noe) i Vicent. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario