domingo, 27 de octubre de 2013

L´ORBA ES FA L´HARAKIRI I PERD EL SEU PRIMER PARTIT DAVANT EL TAVERNES.

L´Orba es va desplaçar el dissabte a Tavernes per a jugar, davant el Tavernes B.

Ja en el vestuari es podía presagiar el que podía passar. Que si em arribat massa pronte, que si la combinació del color de l´equipatge no era la correcta,com si anàrem a fer una desfilada de models, que a on és podría vorer el Barça-Madrid en acabar l´encontre,..

Al inici del partit els del Tavernes B es feren l´amos i senyors del joc. L´Orba era incapaç d´enllaçar dos passes seguits. Hi havia un passe de 2 metres fàcil però buscàvem de seguida el passe de gol o un passe de 45 metres. L´Orba va pegar mes pilotades en 30 minuts que en 4 anys. Ningù volia el baló,

A la mitat de la primera part el Tavernes B acaba fent un rondo en l´Orba, no creaven massa perill però en una d´aquestes els locals s´avançarien al marcador, en un 1-0 s´arribaria al descans.

Comença la segona part i l´Orba encara no havia baixat de l´autobús i no baixaria fins el minut 55, coincidint en els canvis.

Entraren Batiste, Vicent, Ximo i German, per a donar algo de frescor a l´equip.

L´Orba es feia en el domini del partit , jugant un bon futbol, però era massa tart, era nadar a contracorrent i el rellotge volava a favor dels locals, a pesar de tindre vàries ocasions, el marcador ja no es mouria.

Van jugar: Ra, Torrens, Sergio, Victor ©, Roberto, Carmelo, Pastor (German), Alex (ximo), Chygaly (Batiste), Noe (vicent), Torrado.

El que en preocupa un poc mes, es que en acabar el partit pareixia que encara hi havia algú que pensava que era culpa de l´arbitraje o qüestió de mala sort.

El que jo pense, hi ha lo millor m´enganye, es que a pesar de les advertències durant la setmana, abans del partit, l´Orba no va prestar l´atenció que requeria el partit i va pecar d´ecses de confiança.

Cregueu-me si vos dic que no estic disfrutant gens escrivint aquestes paraules, però sempre intente contar als aficionats que no poden vorer el partit el que sol passar, perquè els que van pedrer la vesprada del dissabte quasi van plorar, i això és el que jo vaig vorer.

No crec que existeixi ningú que vulga més que jo el be de l´Orba, però el que no puc fer es criticar cròniques, com la del Promeses Sueca i desprès fer el mateix.

Que ningú pense que per una derrota he deixat de confiar en la plantilla, no me he tornat boix o algo per l´estil, simplement es la crònica d´una partit. Voldria estar contant un gran partit de l´Orba, però no va passar aixina davant el Tavernes.

Esperem que aprenguem d´aquesta derrota i a millorar tots els errors que va fer l´equip i que no torne a passar en el futur, perquè es pot pedrer davant qualsevol rival però no deixa manera.

El pròxim diumenge l´Orba s´enfrontara en el camp de la Marjal contra el R.Gandia , un altre rival directe, on no es pot tornar a repetir l´imatge donada aquesta jornada.