miércoles, 6 de febrero de 2013

CAMP MALEIT¡¡¡¡¡¡¡¡

L'orba va viatjar a teulada per enfrontar-se al Moraira diumenge passat. Els de Vicent Camarena van començar anat clarament a per el partit, el domini era total jugant sempre en camp contrari, però les ocasions no eren massa clares. Nomes a mitat segona part baixaria un poc el domini orber durant 10 minuts escassos, ai el Moraira va estirar un poc les línies però no va crear cap ocasió al porter orber, que en esta ocasió era Nico. La primera part acabaria amb una ocasió claríssima de Bati, desprès d'una jugada personal, molt bona.
La segona part va continuar igual, però sobre el minut 15, en l'única aproximació d'el Moraira, arribaria el gol local, desprès d'una acció desafortunada. A partir d'este moment el moraira es va oblidar de jugar, continues interrupcions per jugadors amb suposades rampes, els balons van desaparèixer de la banqueta, el porter tardava un mon en les tretes de porteria, cosa que li costaria targeta a mes de 20 minuts d'el final. Per-ho a pesar de tot els xavals no es van posar nerviosos , jugaven igual que abans i desprès de cada interrupció agafaven prompte el ritme. El partit es va convertir durant els pas d'el temps en un monòleg orber, però el baló no entrava i el temps passava, Vicent en va tindre 3 ocasions claríssimes, dos el porter les va traure magistralment i la tercera una vaselina se'n va anar fora per pels. Quan el Moraira intentava pressionar l'orba s'espolsava la presio amb molta facilitat. Vicent desprès d'un refús posaria l'empat. A tot açò els locals s'avien quedat amb 10 per doble amonestació del capità. A falta de cinc minuts Bati posa un baló arrere al punt de penal, per-ha Borja que entrava, este fa un llançament molt bo per-ho el porter amb el peu trauria el baló. El partit va acabar amb un gol anul·la't a Juvi, per un fora de joc inexistent. Destacar el debut d'el segon reforç d'hivern Nando de Xaló, que va causar bones sensacions.
Van jugar: Nico, Arnau, Adri, Borja, Victor, Javi Maca, Bati, Vicent, Juvi, Pep (Nando) , Alex.
L'orba s'enfronta dissabte en la Marjal a Sporting Benidorm, el partit serà a les 16:00 hores.