jueves, 31 de enero de 2013

PAS ENDAVANT!!!!!

L'orba es va enfrontar diumenge passat al Joventut Teulada Moraira en la Marjal. L'orba estrenava capitá, degut a la baixa de Roberto i la suplència de Bati, Victor va ser el elegit , m'agradaria dir que ha fet merit de sobra per-ha assumir la capitania, en tres anys s'ha deixat la pell per l'Orba. Victor va donar sort guanyant el sorteig i l'Orba va poder triar camp, cosa que no ha segut fàcil en els últims partits. El partit va començar amb un Orba mes espes  de lo habitual, així i tot va disposar de alguna ocasió, però també els teulains s'averen pogut avançar de no ser de dos bones parades com es costum de Ra. De la primera part destacar poc mes, va ser prou aburrida. La segona part  els de Camarena van eixir un poc millor, Pep que va collar un molt bon partit portava la batuta, els teulains no crearen perill, però sobre el minut 60 de partit l'entrada de Borja i Bati va ser determinant, ja que l'equip va notar una milloria espectacular. L'orba ja arribava molt facil i en sensació de perill.  Borja avançava als orbers amb un gol de bella factura i casi al final Vicentet de falta directa posaria el 2-0 definitiu.
Van jugar: Ra, Ivan (Xavi), Marí, Victor, Adri, Pastor (Bati), Vicent, Javi Maca, Pep, Juvi (Borja), Alex (Arnau).
 Victòria importantíssima de l'Orba que suma tres punts mes i continua en la part alta de la classificació.
L'Orba visitara esta setmana al Moraira, diumenge a les 16:00, els nostres jugadors tindran que lluitar molt per-ha aconseguir uns punts vitals per el futur de l'equip, ja que es un derbi comarcal i pot passar qualsevol cosa.