domingo, 10 de febrero de 2013

FI A LA RATXA EN EL MOMENT MES INOPORTÚ


Ahir dissabte l'orba va jugar en casa contra l'sporting Benidorm, rival directe en la lluita per els primers llocs de la classificació. El partit no va poder començar millor per-ha els de Vicent Camarena, perquè als 50 seg de partit Vicentet avançava els orbers, tot pareixia que estava controlat, perquè a pesar d'el gol l'equip va continuar igual, disposant de altres ocasions, la mes clara un centre de Juvi que remata Alex fora. Peró sobre els 15 minuts de partit es va girar la truita i mes desprès de que l'arbitr pitara penal a favor d'el Benidorm, penal clar que no van desaprofitar. El Benidorm es feia l'amo d'el joc i els seu homes de d'alt, portaven de cap a l'Orba, en moviments  a l'espai, tocs curts entre ells i velocitat. Fins que van marcar el segon en una indecisió entre defensa i porter, jugada massa habitual enguany.
La segona part l'Orba va tornar a recuperar la identitat, i va manar de principi a fi, Pastor va donar aire nou a l'equip i ell mateix aconseguia l'empat en un corner, com no, al segon pal, amb un gran remat. L'orba es va bolcar sobre l'àrea rival descaradament buscant la victorià, els de la Marina Baixa estaven groguis, però ala-volta donava la sensació que podia passar el que va passar. Els orbers no aconseguien marcar i les ocasions eren continues. En un rebuig d'els Benidormers altra-volta indecisió entre defensa i porter i el d'avanter de l' sporting amb molta cali-tat o aprofitaria, deixant gelada la Marjal. L'orba no es va rendir i ho va continuar intentant en els pocs minuts que quedaven però va ser impossible.
Van jugar: Nico (Ra), Arnau, Victor, Borja, Xavi (Adri), Maca (Pastor), Bati ©, Vicent, Juvi (Nando),Alex i Pep Xaló.
 L'orba pert la imbatibilitat en casa, en el pitjor dia, ja que com a mínim mereixia l'empat, ja que va haver un temps per ha cada un, però el futbol es així, el que es cert que l'Orba va regalar els tres gols i a estos equip no es pots regalar res. Hi ha que continuar treballant com sempre i aprendre d'els errors. Per les sensacions de la afició i coneguen la afició orbera ningú dubta d'este equip que tantes alegries ens ha donat.
L'orba te des-de la setmana passada els dos fitxatges d'hivern Arnau i Nando que de segur seran bona ajuda a l'equip.
L'orba visitarà diumenge a les 19 Hores al Platges d'Alacant, si la federació no fa res per canviar el partit ja que eixe horari supondria arribar a Orba un diumenge sobre les 24 hores, cosa un poc incomprensible mirant que es tracta de segona regional, el club esta mirant altres vies, desprès de la negativa d'els Alacantins.

2 comentarios:

  1. xe! sempre que pergueu no es culpa vostra?

    ResponderEliminar
  2. Qui ha dit que no ha segut culpa nostra? ja feia temps que no podies parlar, per-ha ser exacte 10 semanes!!!!

    ResponderEliminar