miércoles, 23 de enero de 2013

VICTÒRIA CONTUNDENT

L'orba va jugar dissabte en Relleu  el partit corresponent a la jornada 18 de segona regional. El partit començava en algo de retard ja que l'arbri't incomprensiblement es va plantejar si suspenia el partit.
L'Orba va eixir descaradament a per el partit i en pocs minuts Alex disputava de 3 ocasions clares. Poc desprès Alex de penal adelantaria a l'Orba. Els de Camarena dominaven el partit descaradament i sobre el minut 20, en una treta desde el canto, Pep Ripoll i Alex farien una jugada assajada que acabaria amb gol de Alex i el 0-2 al marcador. Amb este resultat i unes quantes ocasions mes dels orbers acabaria la primera part, amb un Ra d'espectador.
A la segona part, Pastor es quedava a la banqueta per un colp al peu, el substituïa Batiste, abans de acabar el descans Roberto havia segut substituït per Mari, per problemes físics. Però l'equip continuava igual, veritat es que sobre el minut 20 un excés de confiança d'els orbers, va fer que durant uns minuts el Relleu estirara un poc les línies i posara un poc en apur a Ra, encara que tampoc va tindre ocasions clares. Però en mig d'esta relaxació, va eixir Vicent que des-de mig d'el camp i apegat a la linea de cal, es va traure un tir i va batre el porter rival  que nomes va poder mirar el baló. Poc desprès Juvi en la seua típica jugada, encara u contra u, arriba linea de fons, la posa arrere com marquen les normes d'el futbol, regalant-li el gol a Vicent que adorna'n-se un poc amb el taló posaria el 4-0 definitiu. Per ultim destacar el debut de Arnau Giner fixatge d'hivern que va entrar en els ultims minuts per Alex.
Van jugar: Ra, Ivan, Roberto © (Mari), Victor, Adri (xavi), Pastor (Bati), Javi Maca,  Vicent, Alex (Arnau), Juvi, Pep Ripoll.
 L'equip esta enrraxat i esperem que esta raxa s'allargue algun partit mes i ens pugen aguantar en la part alta. Possiblement esta setmana  anunciarem un nou fixatge, que esperem ens ajude a créixer un poc mes.
L'orba torna a jugar esta jornada en la Marja desprès de 2 partits fora mes la setmana de descans en reis, s'enfrontarà al Joventud Teulada Moraria a les 15:30.