martes, 15 de enero de 2013

PASTOR MARCA EL CAMÍ

L'orba va visitar el camp d'el Inmaculada el passat diumenge, 4art classificat que es trobava a 3 punts d'els orbers. L'orba va començar pressionant en camp contrari, però l'Inmaculada s'espolsava la presio amb molta cali-tat, mitjançant el nº6 que les demanava totes. D'alt el nº10 entre línies i el nº17 per banda dreta donaven faena a la defensa orbera. Minut 9 de partit i en un contraatac que pilla la defensa orbera avançada el nº17 posa el 1-0. Amb este resultat els alacantins en van tindre una altra  que Ra com es habitual va traume un ma a ma al nº17. A partir de açi el de Camarena, que no estaven jugant mal, van començar a dominar mes clarament, trenant algunes jugades molt bones, Juvi va donar una passada de la mort que Alex no va poder transformar, minuts abans el porter alacantí feia un parado en un fort remat de Alex. Però a la mitja hora, jugada molt bona per banda esquerre entre Pep, Adri i Vicent que posa un centre magistral per-ha que Pastor de cap posara l'empat al marcador. La segona part va ser tota de l'Orba, Ra apenes va tindre faena, pero els Orbers fallaven en els metres finals, sobretot l'ultim passe que no acabava de arribar mai, Juvi en varies entrades per banda dreta , gol anul·la't al mateix Juvi per fora joc mes que dubtós, una o dos de Alex etc....
Però a la mitja hora en un corner tret per Alex, Pastor al segon pal posava el definitui 1-2 aconssegint un doblet. L'orba va continuar jugant igual , inclus avera pogut augmentar la vent-aga. Per en els ultims minuts mes el desconte, de 8 minuts, els alacantins van crear perill, el fort vent en contra i l'equip que inconscientment es va tirar arrere, li avera pogut costar l'empat. Però a la fi victòria important i 6 setmanes sense pedre .
Van jugar: Ra, Xavi, Adri, Victor, Roberto ©, Pastor, Maca (Borja Serrano), Pep ,  Juvi (Mari), Alex (Ivan), Vicentet.
L'orba jugara altre partit fora de la Marjal dissabte en Relleu, partit vital per als Orbers per-ha continuar la linea ascendent que porta