domingo, 30 de diciembre de 2012

VICTÒRIA CONTUNDENT , PERÒ RARA.

Que ningú pense mal per el titular, dic rara perquè al acabar el partit estava content, però ala-volta algo no em deixava estar-ho d'el tot. Estaven mantejant a Paski que deixa el equip perquè s'envà Anglaterra ha viure. Paski ha segut un exemple per al equip i si vos soc sincer jo que m'avia enfrontat a ell antes, no pensava que ens avera donat tant. Des este blog m'agradaria agrair-li tot el que ha fet per este equip, gracies Paski.
En referencia al partit L'orba va començar be, anat a per el partit descaradament, però descuidant massa en defensa, açò va fer que el Obrera tinguera alguna ocasió prou clara, totes elles en xuts un poc allunyats. Per l'Orba Batiste en va tindre unes quantes clares, Alex un penal errat i unes quantes mes, Joan, que estava fent molt bon partit, dos mes una d'elles va tirar cuan Alex esta sol al seu costat, però en tantes ocasions en un corner el refús li cau a Alex que en el interior la tira dins. Poc d'espres Pastor, que va recordar al Pastorque tots em vist sempre, marcaria en un corner, pegant una cabotá al segon pal marca de la casa. Just antes d'el descans Nico, que debutava amb l'equip a la porteria, feia molt bona pará en un remat de cap, evitant un gol que avera pogut crear dubtes com a mínim. Al descans 2-0.
En la segona part el mateix de la primera, l'Orba fallant ocasions clamoroses, però l'Obrera havia tirat la tovallola i mes encara despres de que Alex després aprofitar el seu propi refús en un ma a ma fer-ha el 3-0. La entrada de Borja i Vicent va-donar encara mes control a l'Orba i els dos acabarien inclòs marcant, Borja en una falta magistral de mes de 25 metros, que el bon porter d'el Obrera no va poder fer res. Vicent poc desprès posaria el 5-0 definitiu, en un golas que al vore com ho fa pareix que siga fàcil.
Conclusions positives, apart de la marxa de Paski, l'equip porta 5 partits consecutius sense perdre, una volta sencera sense conèixer la derrota en casa, casi un any natural sense perdre en casa, esta enganxat a la part alta de la classificació a 3 punts d'el 4º classificat que es el pròxim rival. El balanç d'el any es bo, però el equip te cali-tat futbolística i humana per-ha donar algo mes.