domingo, 23 de diciembre de 2012

ABONATS AL EMPAT


L'Orba s'ha enfrontat a L'alfaz d'el Pi, rival directe. Els de Camarena han començat enchufats, presionant fort al ritme que marcava Ivanet i  jugant en camp contrari casi tota la 1ª part. A pesar de la pressió L'alfaz no renunciava a jugar el baló, demostrant que es un bon equip.L'arbri't pitava 4 0 5 fores de joc molt dubtosos en camp visitant. Pep Ripoll reb un baló, podent encarar porteria,  decideix donar-lila a Vicent que no arriba, bona acció de Pep demostrant generositat. Poc desprès el mateix Pep robaria un baló en la pressió i esta volta si li posa una passada a Alex, que ma a ma amb el porter, posa l'u a cero al marcador. En la segona part els de Camarena els ha costat molt arribar a l'area contraria, a pesar de jugar en el seu camp bo, cara al bar, on cal destacar una volta mes l'aficció, que ha animat incansablement a l'equip. No se si aço ha segut per que l'Orba a baixat la rosca o els visitants an putjat un poc. Pero es cert que han jugat casi tota la segona part en camp orber, tampoc creaven massa perril, per-ho en un corner, on s'ha demanat falta a Ra na aconseguit l'empat. Desprès d'el gol tot a continuat igual, però els orbers arribaven mes a soviet. En varies passades interiors, un per a Joan, tres per ha Juvi i alguna a Vicent, no an arriba ton averen volgut. Juvi na tingut un altra escorat, que Batiste entrava sols per el centre, però Juvi que la tenia a l'esquerra no ha encertat la passada, en l'ultim corner Juvi a rematat sol de cap, picat i ajustat al pal, però el porter ben colo-cat la treta i l'arbrit pitava la fi.
Tercer empat consecutiu en casa, 4 partits sense perdre, casi una volta sense perdre en casa, tot açò es lo positiu, lo negatiu es que tots estos punts faran que l'orba faja fora i tinga que puntuar i açò fins ara no es dona massa be.
Pròxim dissabte 15:00 l'Orba te un partit importantíssim, altra-volta en la Marjal, contra S.C.D Obrera "A",  tot el que no siga una victòria seria roin si l'Orba vol continuar enganxat en la part alta.
Bon Nadal a tots, passeu bons dies, difruteu i ens vegem dijous en l'entreno

1 comentario: