martes, 6 de noviembre de 2012

MAL D'ALTURA!!!!

L'Orba anava a Callosa dispost a pegar una punyà d'amunt la taula i passar casi en total seguretat la 4ª plaça a la classificació, cosa que per unes coses o altres, no acaba d'aconseguir mai. Esta volta en apenes 20 minuts se'n anava casi tot a terra.
El Callosa, lider de la categoria, eixia fent una pressió fortíssima, ordenada per el seu mister, que coneix i respecta l'Orba de sobra. L'orba apenes podia eixir d'el seu camp, intentava tocar però li costava molt, quan enviava un baló llarg a la diagonal de Mari, poc podia fer perquè estava soles contra tota la defensa, quan el baló anava a l'esquena de la defensa anava fora o era d'el porter, ja que el camp estava molt rapit degut a la pluja. Els callosins no creaven massa perill però als 10 minuts en una jugada que aparentment no portava perill el punta es trau un tir fortíssim, sorprenent Ra i tot aquell que estava al camp, transformant en gol una acció que no era ni de perill. En el vint un corner que Ra despeja al segon pal, un jugador callosí remata, rebutja Batiste i li cau al mig callosí que per el únic forat que havia, en 10 juagadors orbers dins l'area fa el segon. Desprès arribaria el tercer en un centro d'el veterá lateral ex d'Altea que el davanter arribant de darrere fussi-la Ra. Desprès d'el 3-0 El Callosa va perdonar la vida a l'Orba i després a la fi casi o lamentaria.
En la segona part l'Orba va ser l'amo d'el partit, ben prompte en un baló que furta Pep Server, que havia entrat per Roberto, monta el contraatac, li la dona a Alex que tinguen varies opcions de passe, opta per tirar ras de fora l'àrea i sorprèn el porter rival, poc després el mateix Alex marcaria de penal recurtant diferencies i posant el 3-2. Quedava mes de 20 minuts i l'Orba va apretar fins el final encara que casi tot el perill arribava a baló parat. L'equip local acabava contra les cordes i demanat l'hora encara que encaixar tres gols en casa el lider en 45 minuts es massa.
Van jugar: Ra, Roberto (pep Server), Paski, Victor, Adri, Borja (Javi Maca), Bati ( Vicent), Pastor,Pep Xaló (Joan),Alex, Mari.
L'Orba s'enfronta este diumenge a les 16:00, en la Marjal, al C.D. Pla d'Alacant que ve d'empatar en casa d'el Gorgos.