lunes, 12 de noviembre de 2012

AL MAL TEMPS, GARRA, CORATGE I GOLS

La vesprada es presentava roin, per-ho  en lo esportiu que al fi i al cap es el que importa, no va poder ser millor. El partit es va avançar, arribant a un acord els dos equips mes el arbitr degut al risc de pluja. Els de Camarena van eixir enchufadissims,presionat molt fort i  tancant al rival al seu camp. No se si algú els avia advertit, que conforme estava la vesprada, per si passava el que al final va passar interessava anar sempre per d'avant al marcador, però ho van llegir a la perfecció. El baló corria molt i els jugadors casi no podien mantindre's en peu, però es deixaven la pell. Fruit de la pressió i les ganes al minut 8 Mari furta un baló, encara al porter batin-lo per baix amb molta calma. L'orba va continuar igual però Ra va tindre que emplear-se a fons traient una mà impressionant. Sobre els 20 minuts en una falta treta per Vicent, entre els tres pals com marquen les regles en un camp enfangat, el porter apenes pot rebutjar i Javi Maca en dos rechasos fa el segon per l'Orba. Ra tornaria a fer un altra parada pareguda a la de abans i si m'apreteu encara de mes merit, esta volta en una falta directa i per-fi vaig vore al Ra que volia vore jo, pega'n-li crits a Vicent a dos pams de l'orella perquè des-de el seu punt de vista s'avia menejat de la barrera, Ra va estar molt be en accions per d'alt a baló parat com en les ultimes setmanes i com anys arrere, rebutjant o manant. Poc d'espres Alex, per velocitat, que ja esta recuperant, aconseguia fer el 3-0 antes d'el descans. Faltant 3 minuts per al descans l'arbitr, suspendria el partit, ja que no havia parat de ploure i el camp estava molt perillós. Lo normal es que es jugue el temps restant altre dia, però el Pla ja van-dir que en eixe resultat donarien el partit per perdut, degut al gasto d'el desplaçament. Per ultim agrair a la vintena d'aficionats que van estar al camp, aguantant l'aigua i com no als jugadors, cos tècnic, Pep delegat i jugadors lesionats o no convocats que van estar amb l'equip, demostrant una volta mes el que senten per  estos colors.
Gracies a tots i AMUNT ORBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!