miércoles, 31 de octubre de 2012

L'ORBA S'EMPORTA EL GAT A L'AIGUA.

L'Orba va tornar a ser l'Orba de les millors vesprades, defenent com a un bloc, sense concedir ocasions al rival, intentant jugar el baló (açò no canvia mai), molt concentrats 90 minuts mes el des-conte sense tindre cap alt i baix. Per altre costat Mari, va vore el premi al treball, retrobant-se amb el gol, amb un doblet. El gorgos va començar el partit intentant jugar el baló. No se si per merit de l'Orba o demèrit d'el Gorgos, per-ho el Gata no em va pareix tant aguerrit com de costum. La veritat es que el nostres no van donar masa opcions, cap al quart d'hora Vicent, agafa el baló fregant l'àrea gran, mira el porter un poc avançat, per-ho tria la opció de donar-li una passada de tiralínies a Marí que un poc escorat, bat al porter rival amb una semivaselia. Minuts després es canviarien els papers i seria Mari, que en una passada entre línies, deixaria a Vicent cara al porter, que desprès de driblar-lo i per-ha sorpresa de tots acabaria t'iran-la fora en cama esquerra. Desprès arribaria la única ocasió d'el Gata en tot el partit, un ma a ma clar que el jugador gater acabaria tirant als núvols.
La segona part va ser de l'orba i mes quan desprès d'un baló llarg, que supera la defensa del Gorgos que estava molt avançada, li arribaria a Mari (al potro italia) que entra de darrere, encarant la porteria rival amb molts metros per d'avant i esperant l'eixida d'el porter per-ha tirar-lila a un costat fent el 2-0, castigant el fetge al rival.
El Gata a rel d'el 2-0 es va posar a colgar balons, amb un futbol mes directe, però era mal dia, Ra va tornar a donar seguretat per d'alt, tot l'equip defensivament impecable, Pastor que a estes altures ja avia entrat des-de la banqueta, trauia amb el cap tot el que Ra no podia, Xavi també s'emplearia a fons per d'alt a pesar de no ser el seu fort i Paski que es partia la cara per l'Orba. Aixina en 2-0 acabaria el partit.
Els de Vicent Camarena sumen tercera victorià consecutiva, deixant per primera volta la porteria a cero esta temporada i agafen moral per-ha visitar al lider, el At Callosa.
Esperem que l'equip continue així i no es pensen que van a guanyar el Callosa ni a ningun altre equip sense desfer-se el monyo. Si van sabent el que som i els peus a terra este equip no te tope. El partit es disputará dissabte a les 17:00 en Callosa.