martes, 23 de octubre de 2012

3 PUNTS A MITGA NIT

Desprès de molt insistir per-ha que el partit contra Maristes no es disputara Diumenge a les 18:30. La sorpresa va ser que desprès d'escusarse en que era un camp municipal i jugaven molts equips, en arribar al camp sobre les 17:15 el camp estava tancat i pareixia un desert, allí no havia jugat ningú abans.
Comença el partit amb retràs, en el minut 2 corner tret per Vicent i Joan de cap posava terra en mig. A rel d'el gol els Maristes van perdonar la vida als Orbers, marrant varies ocasions una de tantes amb un pa-radó de Ra. Peró prompte Borja i Javi es van fer amb el control d'el mig del camp. En l'Orba dominant clarament arribaria el segon gol, obra de Joan altra-volta, desprès de que Vicent fera un control de taló en carrera i fer-ha el pa-se de la mort . A continuació gol anul·lat a Juvi i una jugada d'este mateix n'ansen de tota la defensa, però fallant d'avant el porter. 0-2 al descans.
Minut 4 primera part Maristes retallen diferencies amb gol d'el nº 10 , el seu millor jugador. Peró prompte Batiste, amb una tranquilitat pasmosa, controla un baló rebutjat per la defensa fora l'àrea i en una volea ajustada al pal posa el 1-3. Amb el 1-3 els central Victor i Paski es van tindre que emplear a fons d'espejant tot el que volava per allí. En el des-conte arribaria el 2-3 definitiu. L'arbrit ja no deixaria ni traure d'el mig camp.
L'Orba amb una vintena d'aficciónats arribarien casi a les 23:00 amb 3 punts mes. Una volta mes L'afició no va abandonar l'equip.
Per l'Orba van jugar: Ra, Xavi, Paski, Victor, Adri ( Alex), Borja, Javi Maca, Joan (Carraca), Vicent, Ivan (Batiste), Juvi( Mari).
Diumenge  a les 16:00 es jugarà el derbi en la Marjal C.F.Orba- Gorgos.C.F.