miércoles, 10 de octubre de 2012

FALTA DE PUNTERIA

L'Sporting Benidorm i l'Orba van avançar el seu partit corresponent a la 4ª jornada , a dissabte. El partit va començar i en apenes 7 minuts l'Orba perdia 2-0, el primer de falta, ben treta per part d'el Benidorm, desprès un moviment que feien a la perfecció, el punta anava a rebre creava espai que aprofitava el interior i el mig centre que la posava a l'esquena de la defensa, així arribaria el 2-0. Amb el 2-0 en contra en apenes 7 minuts es preveia el pitjor, la golejada, Peró també es cert que l'Orba no estava tan mal al camp, encara que pareix-ca mentira, des-de el minut 10 l'orba va començar a tindre moltes ocasions, el Benidorm amb moviments en diagonal d'els puntes i una pressió asfixiant. En el 20 de la primera Alex entra per banda fins linea de fondo, fa passe de la mort a Juvi, que cuan va a rematar a porta buida, dos defenses se'l emporten per d'avant, l'arbitr pita penal, però si pita penal deu ser expulsió, però no es va atrevir i va perjudicar l'Orba. Jo no se el que avera fet si fora de Benidorm i pitara en Benidorm. Borja posava el 1-2 transformant el penal. Daçi al descans, moltes ocasions per-ha l'Orba, Mari de remat acrobàtic, falta de Borja al pal, el rechas Mari de cap , la para el porter i Juvi  d'avant la porteria la tira per d'alt. Entre ocasió i ocasió de l'Orba i amb un baló al pal d'el Sporting arribaríem al descans. Comença la segona part i en el 4, amb tot l'Orba en camp contrari, el central Benidormer li pega una sabatá al baló des-de mes allà del mig camp,pilla a Ra avançat , pega al llarguer, ix amb tanta força que queda fora l'àrea gran, Ra que avia retrasat la posició, i el seu davanter en carrera amb els centrals posa de cap el 3-1. D'Ací al final domini i ocasions de l'Orba, Mari desprès d'Anar-se'n d'el porter la creua massa, Alex en te un altra, Pastor, que debutava en l'equip dos de corner i algunes faltes i corners que el baló eixia d'el peu , l'arbitr pitava perill . A la fi victòria justa d'el Benidorm per la seua eficàcia de cara a gol, va xutar 4 voltes entre els 3 pals, tres gols i un pal i un Orba que a pesar de tot no li va perdre la cara al partit, però no va ser el seu dia de cara gol. Per L'orba van jugar : Ra, Xavi, Victor Bou, Paski, Pep Server (Roberto), Bati (Vivent), Pastor (Maca), Borja, Alex, Mari, Juvi. Este diumenge L'orba jugarà diumenge en casa a les 16:00 .