lunes, 30 de abril de 2012

NO ES CONFORMEN AMB LA 6ª PLAÇA

L'Orba jugava ahir l'antepenultim partit de lliga front al Playas de Alicante, un rival que a la primera volta li va remuntar un 0-1 i va acabar guanyant al orbers per 2-1 després de que aquestos desaprofitaren un penal a les acaballes. A pesar de la seua mala classificació els alacantins venien de millorar molt en la segon volta arribant a guanyar en camp del Pedreguer o fins i tot carregant-se a l?sporting Benissa 1-0 a Alacant deixant-lo sense lideratge. L'equip arribava amb les baixes de Borja serrano, Cambiasso, Victor Bou i Bati que tenia dos partits de sanció. Camarena va aliniar: Ra, Pollo, Paski, Torrens, Adri (Rober), Xigali (Alex), Gim, Pepe (Marcos), Llagaria (Marí), Vicentet i Torrado.
Des del principi l'Orba va ixir ben plantat i nomes aconseguia encadenar 4 passes creava molt de perill plantant-se a l'area rival. Els alacantins aplegaven molt molt poc, sempre a la contra i en una acció apunt estigueren de marcar al quedar-se el seu davanter sol, però no acertava a xutar i Ra es feia amb el baló. En una de tantes jugades un bon passe a l'espai li aplegava a Torrao que sol davant del porter la creuava per fer el 1-0. Pareixia que l'Orba ho tenia be, però de nou en una de les poques ocasions clares dels rivals una cadena d'errades propiciava que el davanter rival, el 9 aconseguira quedar-se davant la porteria sol i batre a Ra després d'algun que altre retruc. Lluny de vindresen avall l'Orba va seguir intentant-ho, Xigali nerviós pel seu debut com a titular va anar entrant més en el partit i va acabar fent una bona actuació, ens alegrem per ell. En la treta d'un corner, Gim la posava al primer pal i Torrao de cap aconseguía fer el 2-1. Sense temps per a relaxar-se de nou passe que deixa sol a Torrado però este després de regatejar-se al porter la envia al pal. Ja a la recta final de la primera part de nou en un corner l'estrategia funcionava, baló en curt i Pep que la posa al segon pal on Paski esta apunt de marcar, el rebuig li cau a Torrado que firmava el seu hat-trick amb el qual s'arribava al descans amb 3-1. A la represa els rogets no volien cometre cap errada que ficara als alicantins en el partit i nomes començar, Pepe arreplega un baló al mig del camp i després d'avançar pocs metres es trau un xut espectacular que es cola per tot l'escaire fent el 4-1. Amb tot a favor per a seguir golejant, en una acció a aïllada, Torrado volent cobrir el baló deixa el braç solt i l'arbitre enten que es agressió i li mostra la rotja directa, açò condicionaria un poc el partit però a pesar de tot l'Orba va seguir arribant i va poder aumentar el marcador, sobretot en dos ocasions de Marí a la treta d'un corner, un xut de Vicent desde la frontal o un remat de Gim a botepronto que acabava anant-se per dalt del traveser.
A la fi gran victoria 4-1 i l'Orba que es posa quint amb 3punts per davant del Callosa sext classificat i a dos punts del Verger que es quart, quan tan sols queden 6 punts en joc. La propera semana l'Orba tindrà un dificil desplaçament a Benidorm front al Ciudad de Benidorm tercer classificat i tancarà la lliga en plenes festes d'Orba a casa front l'Alfas del Pi, un dia perfecte per sellar la gran temporada que esta fent l'equip i gaudir de les festes.
AMUNT ORBA!!!!

9 comentarios:

  1. Xigali seleccció!!!! bon partit de tot l'equip.

    ResponderEliminar
  2. Jo no vull dir res, pero l'any passat també en festes partidas contra el relleu, amb l'actuació espectacular del porter del relleu fent-se una cassalleta a les acaballes del partit, demostrant implicació amb la grada, cosa que ni Marí ni Batiste van tindre lo que hi ha que tindre per fer.
    Aquest any esperem que no siga menys per part de l'equip, ja vos dic jo que la grada estarà a l'altura d'un partit, com sempre, espectacular el que es viu en jornada de festes. Supose que será dissabte per a que tots al finalitzar el partit pugam gaudir de les espectaculars festes de Maig.

    Llagaria a vore si per l'ultim partit de lliga tenim la pancarta, que despres quede jo com al mentider.

    PD. Picazo mira a vore si pots fer que per a l'hora del partit estiga millor que l'any passat i que la gent de alfas no es perga ni arribe tard, jejejeje.

    PACIENCIA, PACIENCIA, NO HI HA ALTRA CIENCIA!!!!!

    ResponderEliminar
  3. Que enguany també ixca la banda al camp tipo Mestalla jejejeje

    ResponderEliminar
  4. jajajaja, eixe Rumbo!! has oblidat el golás espectacular del panader....

    ResponderEliminar
  5. Rumbo esperem que li peges la volta al camp fent la ola
    PD: Gim un saludo desde el tela
    ANONIM 88

    ResponderEliminar
  6. jajajajaja que cabron... ahir no podia anar jo... jejeje
    VIXCA EIXA AFICIÓ!!!!

    ResponderEliminar
  7. La volta al camp esta asegurada, sols tenen que fer 4 golets, també si algú vol vindre a fer-la amb mi no pose cap impediment. En compromet a pegar-ne 3 voltes seguides si l'equip arriba als 5 golets. I com no alguna sorpreseta també hi haurá.

    ResponderEliminar
  8. lo q la boca erra...
    cuidao rumbo! que l'equip esta mentalizat per arribar als objectius marcas

    ResponderEliminar
  9. No vaig poder pegar les 3 seguides, perque portava un costipat, i pegant-ne una casi en m'agafa algo. Aixi, que per a la proxima temporada quan l'equip arribe als 5 golets i jo estiga en condicions, pegare les 3 que dec més 3 més i totes seguidetes, pero a ritme més fluixet que la última, jejejejejeje. Pero que vinga aficó, que lo del diumenge donava pena.

    ResponderEliminar