jueves, 7 de junio de 2012

LA DIRECTIVA NO DESCANSA

Després de despedir la lliga golejant a l'Alfas del Pi amb un contundent 8-0, els rogets despediren una gran temporada on s'ha aconseguit la millor classificació de la història al acabar sextos empatats a punts amb el quint classifcat. Amb l'estiu assomant-se i després de tot l'any lluitant, als jugadors i cos tècnic els venia be el final de temporada, per carregar les piles i desconectar un poc. Però poques semanes després, sense futbol, la gent ja comença a notar que "falta algo" i per això procurarem informar als aficionats de l'Orba de tot tipus de novetat. Hi ha que dir que la competició ha acabat i no tornara fins la pretemporada de la propera temporada 2012-13 però per a aquesta magnífica directiva no hi ha descans que valga i ja estan menejant-se per tal de millorar en tot el possible el club. I es que s'esta realitzant una xicoteta remodelació al bar, antic quarto de material anexe per tal de convertir-lo en una seu social per als jugadors per poder gaudir dels partits de lliga de campions o UEFA que es juguen durant l'any just quan l'equip esta acabant d'entrenar, o simplement per juntar-se i fer-se una cervesa o sopar amb els companys. Pel que fa als temes merament esportius, el club està moguent-se per tal de millorar el planter de cara la próxima campanya. Torrado serà baixa i Xavi ex del Pedreguer pareix ser que s'incorporarà als entrenaments de pretemporada per tal de fer-se un lloc a l'equip entrenat per Camarena.

7 comentarios:

  1. domes teniu eixe jugador fixat.

    ResponderEliminar
  2. De moment esta confirmat que aquest jugador vindra a fer la pretemporada, pero es veu que la directiva esta treballant prou en secret. No estaria mal que segerireu jugadors per reforçar l'equip, soles per reforçar-lo jejeje

    ResponderEliminar
  3. baix de tot de la pagina es pot votar a l'enquesta

    ResponderEliminar
  4. Als que podieu fitxar seria dario i felipe

    ResponderEliminar
  5. marí a deixat lekip

    ResponderEliminar
  6. Dario tots els anys s'ha intentat portar-lo, pero te coses interesants de futbet, Felipe, per lo vist, no vol obligacions i jugar en L'orba es una obligació, compromis o com li vulgau dir. Marí esta en l'equip i será jugador important esta temporada.

    ResponderEliminar
  7. volem més fitxages e informacions!!!!

    ResponderEliminar