lunes, 16 de abril de 2012

QUI MATINA, GOLEJA I DINA

Ahir diumenge l'Orba s'enfrontava al Gata en l'ultim derbi regional de la temporada per als orbers. El partit començava a les 10:00 ja que era el dia del club i en acabar jugaven els veterans i després de dinar paella es fea la gran cagada. Els rogets ixiren prou enxufats, eren concients de que hi havia que fer els deures per a poder gaudir després d'un dia redó de festa. Camarena va aliniar: Ra, Pollo, Pasqui, Borja Serrano, Adri (Torrens), Gim, Batiste, Alex, Vicentet (Pepe), Torrao i Marí (Cambiasso). A Cambiasso se li apegaven els llenssols la qual cosa provacaria que es quedara a la banqueta, mentrestant els gaters tan sols presentaven 11 jugadors i la baixa del seu entrenador, el mític Polaca "Alkiza" que estava de despedida. El partit va começar en molta intensitat que pronte es va veure reflexada en moltes faltetes al mig del camp, sobretot entre "Thiago" Reda i Batiste, gran amics a les barres i ahir enemics per la disputa de l'esferic. L'equip va tornar a fer un gran partit colectivament i açò va començar a traduir-se en moltes ocasions. en un baló llarg Serrano la talla amb el pit, li la dona a bati i este juga amb Gim que de primeres amb una bona passada deixa sol Marí davant el porter del Gata al que se lin va el baló i Marí marca a plaer l'1-0. Amb Vicent i Alex cambiant-sse de bandes aplegaria el segon, treta de banda i Vicent que de primeres fa un canvi d'orientació que deixa sol a Alex que fa el segon de fort xut. Poc després arribaria el tercer en un baló que talla Gim direcció a Vicent que se l'orienta perfectament amb el cap desfent-se del defensa i de xut creuat posa el 3-0, després a punt estaria de fer el quart però el porter rival i el traveser ho impedien. A partir d'ací l'equip es relajaría un poc i en una de les poques arribades en claritat del Gata després d'un rebuig el Gata retallava distancies i s'aplegava al descans amb 3-1. L'equip es conjurava al descans per setenciar el partit i no patir però nomes reanudar-se la segona part un rebuig de la defensa gatera li cau a un del mig del camp que en un passe a l'esquena de la defensa deixa sol al numero 9, de lo millor del Gata junt a Reda, i després de posar-la al segon pal feien el 3-2, de nou les espases estaven en alt. Però era el dia de l'Orba i uns minuts després del 3-2 Vicentet treia la seua magia i després d'una bona jugada personal es trau un xunt desde la frontal que sorpren a Vequio posant el 4-2. L'ixia tot a l'Orba i prova d'aixo fou el quint, després d'un rebuig, Torrao engalta el baló ajustant-lo a la base del pal i fent així el 5-2. Poc després aplegaria el segon de Marí que es quedava sol davant el porter trencant el fora de joc i amb sang freda i l'interior del peu la posava a un costat per fer el 6-2, golejada a la Marjal!! De nou retallarien distancies els gaters en un baló colgat a l'area i després de agarrar el rexàç. Bati després de queixar-se a l'arbitre per varies faltes sofrides voria la rotja per protestar-li i Reda que ja estava apercebut i al que ja li havien perdonat la segon, esta vegada la voria després de fer-li penal a Cambiasso quan encarava ja la porteria, els dos acabaven siguent espulsats, algo que s'intuia desde la primera part i que fou l'unica pega d'un molt bon partit de l'Orba. El penal el transformaria Cambiasso posant el definitiu 7-3 tot i que n'hagueren pogut ser algun que altre més. Al final gran victoria i per fi una golejada a la Marjal en un diumenge redó on els veterans també gaudiren del seu dia i on tots pogueren tastar una bona paella i vore com els 1000 eurets de la gran cagada volaven cap a Pego de la mà de Pollo per a Angel "el roget". En definitiva una jornada redona després dels empats del verger a casa front el Relleu i els empats també del Callosa amb el Ciudad de Benidorm i l'empat del Benissa front l'Altea "B" que deixa la lliga encarrilada per a aquestos últims. La próxima setmana l'equip descansa i després de nou a casa rebrà al Playa de Alicante.