jueves, 27 de octubre de 2011

EL FUTBOL ES CAPRITXÓS


Massa injust està siguent el futbol amb l'Orba, i que conste, que no intente escusar la derrota de l'equip.
Diumenge a les 16:30 s'enfrontaven At. Callosa i l'Orba en un partit molt interessant pues l'Orba venia de ser la revelació fins al moment del campionat junt al Relleu i l'At. Callosa un dels favorits. Per part de l'Orba jugaren: Ra, Rober (Cambiasso) , Bou, Paski, Pepe, Borja (Marí), Gim, Ivanet (Vicent), Alex, Batiste i Torrado. El partit començava igualat amb els dos equips tantejant-se i sense arriscar massa, els locals començaren a colgar balons aprofitant el seu migcampista molt alt i també crearen perill en alguna internada per banda esquerra. Pero l'Orba responia amb alguna arribada que altra amb molt de perill, dos internades de Pade per banda sobretot la segon on després de salvar l'entrada del porter va llançar a gol sense angul, tenia algun company ben situat pero va decidir tirar. També Torrado va rebre una passada i sol a porta buida no va encertar a rematar el baló. Fou el Callosa qui s'adelantaria en una jugada a baló parat on pareix que li fan falta a Ra que tambe dubta i finalment de cap 1-0 de Paco ( el mateix que li va pegar a Torrens l'¡any passat, ja vindrà).
A la represa els de Camarena van ixir decidits i començaren a crear molt de perill, l'entrada de Vicent va fer que l'equip enllaçara millor amb els davanters i en un baló recuperat per Ivanet, Gim obri a la banda i Alex centra per a que Torrado després d'un gran control marque de xut creuat, era l'empat i l'Orba es veia capaç de tot. Però de nou en un baló colgat a l'area Ra ix i rebutja de punys amb la mala sort que el baló cau a peus d'un rival que conseguix marcar amb la porteria semidescoberta, era un colp d'ur. Però l'equip lluny de baxar els braços va seguir intentanto, creava una ocasió darrere un altra i algunes d'elles bastant clares, fins que ja amb l'equip volcat, un intent de rebuig de Rober de cap cau al segon pal on un rival l'engantxa i fa el 3-1, pareixia la sentencia. I de nou els rogets tragueren la casta en una cessió que no es sol pitar, ja que va ser un rebuig del mig de camp que el porter va capturar, Torrado trau ràpid i Vicent la creua al segon pal posant el 3-2, quedava temps. Però el futbol està siguent cruel amb l'Orba i finalment tot i gaudir d'ocasions el marcador no es mouria, segon derrota consecutiva tot i el gran esforç de l'equip que a pesar de tot es manté en la zona alta-templada de la classificació, aixo si, aquesta semana li toca descansar i la següent a de visitar el complicat camp del Ciutat de Benidorm. La bona noticia es la recuperació de Marí que de segur sumarà en el joc ofensiu de l'equip.
Si l'equip seguix amb aquesta linea de segur tornaràn els bons resultats i amb ells la bona classificació perque aquesta lliga està molt igualada.

18 comentarios:

  1. la tortilla es girará!!!!! amunt orba!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  2. ivanet no MASCHERA....jaja

    ResponderEliminar
  3. Mira que sou roins ja porteu 2 o 3 partits perguent.

    ResponderEliminar
  4. o son 2 o son 3 payaso!!!! antes de criticar anterat!!!! pera la teua informació son 2.

    ResponderEliminar
  5. este tio segur que es tan bo, que juga en el barça. Vols que fem una cosa? buscat a 14 coleges i fem un partidet contra l'orba. va animat i despues si et pareix xarres, segur que et pasaven les ganes de cachondeo.
    cuello
    PD: PER MOLT QUE MIRE ALS EQUIPS NO EN VEC CAP MILLOR QUE EL NOSTRE.

    ResponderEliminar
  6. ser d'el orba es, el millor que hiha!!!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  7. amunt orba!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  8. si que esta siguent el futbol injust en nosaltres si pero nosaltres a la nostra que ya canviara ya... vinga xaval que lany q ve segur q vols fer la pretemporada en lorba!! juasjuas

    ResponderEliminar
  9. el pego B fa dos setmanes que no guanya, entre callosa i pedreguer m'estan desfent al equip...

    paquet del plà

    ResponderEliminar
  10. molta envetja ania per ahi....al fantasma que parla xasi no val ni xa vendrer cupons...vesten a maretjar a la tamare q no para de tocarm i tinc la cabota roja de tant de ferliu...

    ResponderEliminar
  11. el que riu ultim.............. avore si saps com acaba, l'orba d'els 5 primers. vamos orba!!!! hiha que callar alguna boqueta.

    ResponderEliminar
  12. si si pero tots fugiu de la meua afirmasio,la torne a repetir: el pego B fa dos setmanes que no guanya, entre callosa i pedreguer m'estan desfent al equip...

    per cert, tan bon ajuntament que teniu perque no vos posa cesped?

    paquet del plà

    ResponderEliminar
  13. tu eres tonto i ta casa no eu saben!!!

    cuello.

    ResponderEliminar
  14. si tingeres ous donaries la cara..ers un merda vesten a donar x el sac al teu pare...desgraciat...si tens ous diges ki ers i teu explicare..molt de parlar i poc de donar la cara...sera marica no¿fill de puta

    ResponderEliminar
  15. La sopa dels socis de lany pasat, cuant la tenen que fer?
    MARCOS CANET

    ResponderEliminar
  16. e entes sopà o jonegà¿? vinga compañers (equip, club i afició) tindrem q anar tantejant un dia x a la jonegà, els lladres q es qeden en casa!!

    by: 5

    ResponderEliminar