lunes, 17 de octubre de 2011

LA MARJAL ES QUEDA GELADA


Gran poalada d'aigua freda per a l'Orba. Dissabte es jugava el derbi a Orba entre l'Orba i el Pedreguer, tots sabien que no anava a ser un partit gens fàcil i aixina va ser. Els de Camarena presentaven en l'onze les novetats de Rober que ixia titular al lateral dret i Torrao que tornava a jugar d'inici a la medular del camp, a més a més Bati descansava donant lloc a Cambiaso en banda esquerre i Gim aquesta vegada jugava per davant de la defensa en lloc de Serrano, així quedava l'aliniació: Ra, Rober, Paski, Bou, Pepe, Cambiaso, Gim, Alex, Torrao, Ivanet i Vicent.
El partit va començar amb l'Orba intentat jugar el baló i durant els primers minuts els rogets portaren la iniciativa encara que sense massa profunditat, el Pedreguer ho tenia tot molt ben estudiat. Totes les jugades a baló parat se les sabien, Alex rebia un dur marcatge a l'home al igual que Vicentet i poc a poc el partit anava entrant en una dinamica prou lletja i per desgracia habitual degut a les condicions del terreny de joc i a un rival que procurava presionar millor i portar el joc on més li convenia. Així el Pedreguer intentava buscar en balons llargs als seus davanters que guanyaven en el joc aeri encara que tampoc creaven gran problemes però això si, tot i que l'Orba intentava jugar el baló poc a poc el partit anava convertint-se en una balonà continua, uns per buscar un joc més directe i altres per abusar buscant canvis d'orientació.
Ja a la represa Camarena introduia a Pollo per Rober per donar més frescura a la banda dreta i a Borja Serrano per intentar guanyar en el joc aeri. Els locals ixiren més enxufats i de nou començaren a portar la iniciativa i el ritme del joc i les ocasions començaven a aplegar. Bati entrava per Cambiaso i per banda esquerre l'Orba creava més perill, mentrestant per banda dreta Miralles seguia fent-li un fort marcatge a Alex que no podia aplegar als balons llargs degut al marcatge pero quan la rebia al peu amenaçava al rival. El Pedreguer donava entrada al mig del camp a Juanvi i de nou marcatge a l'home, esta vegada li tocava patir-lo a Gim. Els minuts pasaven i tot seguia igual, dos xuts de Torrao desde fora de l'area que s'enanaren fora, un de Vicent a la mitja volta que va acabar al lateral de la xarxa o un baló de cap de Pep que ningú aconseguix rematar eren les ocasions errades, però la més clara la tindria el Pedreguer en un dels pocs error de Paski en el que va de campionat, li robaren la cartera i éll va cometre un més que possible penal per agarró però l'arbitre no ho va vore i la jugada va continuar i el davanter visitant sol davant Ra va vore com aquest, també conegut com Van der Ra, li treia una mà espectacular caent a terra i a més a més es feia amb el rexàç desde enterra. L'Orba ho seguia intentant, en una bona contra Javi que havia entrat per Alex xuta fort i escorat i el rexàç del porter li cau a Gim que l'envia per poc per dalt. De nou un centre a Javi es deixat arrere de cap per éste però Vicent no aplega per poc. I amb l'Orba volcat amb més cor que cap i amb el partit agonisant, en una acció fruit de la deseperació els rogets trauen ràpid, el Pedreguer recupera l'esferic amb dos rebots i el baló li aplega al davanter visitant que no pot superar Paski que era l'ultim home però el baló va a parar a Miralles que sorprenia aplegant desde darrere i afusellava a Ra amb el temps complit. Un dur colp per als locals que havien fet un gran esforç, però aquesta vegada els va faltar un poc de sang freda i més cap tal i com feren a Benissa la setmana anterior, en aquesta ocasió els que es desquiciaren foren els orbencs i açò va portar a la precipitació i d'ahi al gol encaixat al desconte que trencava la imbatibilitat de l'Orba i que li llevaba un punt que no haguera sigut gens roin en aquesta lliga tan igualada, a la fi 0-1. Però ni aquests homes eren erois abans del partit ni ara son villans per haver perdut. L'equip de nou es va deixar la pell i per moments pareixia que s'enportaria el partit però no va poder ser i a més a més va rebre el dur colp del gol a les acaballes que va deixar l'equip afonat, però açò no a fet més que començar i encara queda molta tela que tallar a aquesta lliga, ara es quan més s'ha de ser de l'Orba i estar més units que mai.

15 comentarios:

  1. la enorabona al pedreguer i nosaltres a seguir treballant com asta ara q es de puta mare xavals!! som els miyors i au!!!

    ResponderEliminar
  2. El pedreguer li va jugar molt be a l'orba
    MARCOS CANET

    ResponderEliminar
  3. Sempre he sigut dels que ha pensat que en un partit de futbol lo que no es guanya en 85 minuts, no es perd en 5. I aquesta derrota em sab molt greu, més que qualsevol altra, per motius que ja vaig dir.

    Pero bé, no es pot fer res, i ara el que hi ha que mirar es el proper partit, en el que jo particularment seguire sense anar.

    Moltes gracies una vegada mes a cuello per posar les croniques dels partits, i en particular aquesta per la rapidesa en fer-la.

    by: Miguel "al Rumbo"

    ResponderEliminar
  4. la cosa esta canviant, hiha que ser positiu, ara els equips venen a orba amb el ganivet a les dents, saben lo que costa guanyar en la marjal, de ahi que les victories es celebren com si de champions es tractaren. Ja o vaig dir antes de comensar, ja no tenim el factor sorpresa i tenim que contar amb aixó, pero com he dit tot aixo es bo per l'orba, l'orba es fa gran, si mosatros tenim el cap al puesto i aprenem de estes coses, creixerem mes. Enhorabona a tot l'equip pense que es vau deixar la pell, com be diu la cronica mes cor que cap, pero no vaig a recriminar res a un equip que busca la victoria i es ambiçios. Anim a tots i ara a pensar en callosa, será dificil pero se que podem. Enhorabona!!!!!!
    Miguel la cronica no la he feta jo. Supose que la feta Gim, pero havera posat casi el mateix.
    CUELLO

    ResponderEliminar
  5. ara k baixen dels nuvols la gent...i pose mes ganes al camp...

    ResponderEliminar
  6. Trobe que ningu estava en els nuvols...pense que la gent sempre o dona tot...mala sort i avant..anims i a pensar en el proxim...Ivanet

    ResponderEliminar
  7. vamos, que 3 punts cap a Pedreguer i avant... menos abaixar el cap i tonteries que digueu de villanos i noseque...

    paquet del plà!

    ResponderEliminar
  8. Aquest dissabte no podre estar en el camp per vore l'enfrontament contra el pedreguer, pero no tinc dubte que contra la colla d'amics del pedreguer un equip com l'orba no tindra cap problema, pero no vull tindre despres que anar a casa mon tio de pedreguer amb el cap caxo, aixi que una bona pallisa estaria molt be, per a que no hagueren escuses.

    by: Miguel "al Rumbo"


    CAGA DE CARA EN TOTA REGLA... NO NIA QUE PARLAR TANT BON HOMEEE

    ResponderEliminar
  9. el pedreguer es jugava la temporada en la marjal!!!! el seu objectiu es guanyar a l'orba. gran objectiu!!!!!

    ResponderEliminar
  10. Si algú te res que dir dels meus comentaris, almenys que siga valent i pose el seu nom.

    Moltes gracies cuello per aclarir-me lo de la cronica, aixi dons també donar les gracies al autor de la cronica aquesta.

    by: Miguel "al Rumbo"

    ResponderEliminar
  11. feu vergonya discutint entre vosatros. l'unic que feu barallant-se i discutint per ací es crear mal ambient. Pareixem xiquets ara o que? es que cualsevol cosa que es diga molesta a un? em pareix de xiquets, deixeu-se de bovaes i remem tots junts en la mateixa direcció, o siga, buscar el bé i el millor per a l'Orba i no caure tant en picabaralles i xorraes de ninyatos.

    VIXCA L'ORBA

    ResponderEliminar
  12. amunt orba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  13. orba!!!!!!!! no caminaras mai asoles!!!!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  14. sort dema en callosa!!!!!!!!!! va que podeu!!!!!!!

    ResponderEliminar
  15. gracies afició, nose si guanyarem pero ho deixarem tot al camp simplement per a representar-vos com mereixeu, de la millor forma possible. Encara que molts no siguen natalment d'Orba el sentiment està i demà passe lo que passe quedarà demostrat deixant-nos la pell.
    AMUNT ORBA!!

    ResponderEliminar