domingo, 6 de noviembre de 2011

TANT DE NADAR PER A MORIR EN LA VORETA

L'Orba va tornar a punxar ahir i ja en van tres derrotes consecutives. Els de Camarena no començaven be la vesprada pues Pollo i Gim que porten futbol base veien com els seus respectius partits a la Safor es retrasaven i aplegaven pel seu conter just per a l'inici del partit, evidentment es quedaven a la banqueta. Un camp menut i un rival envalentit al jugar dins de casa i que venia d'una gran victoria fora eren les adversitats que tenia en front l'Orba: Els rogets en aquesta ocasió de negre, ixiren a vore vindre i això no els va beneficiar, ja que poc a poc amb balons llargs l'Sporting de Benidorm anava fent recular a l'Orba al que li costava ixir del seu camp, aixo si quan ho feia ho feia amb perill, i en una d'eixes Alex es queda en una bona posició després de desfer-se d'un rival però en ves de provar amb la dreta va intentar desfer-se de l'ultim contrari per a acomodar-se el baló a la seua cama bona l'esquerre i va cabar perdent el baló, una llastima sobretot perque tot seguit i després d'emportar-se un rebot davant de Pep el davanter rival de xut creuat posava l'1-0. Amb l'Orba encara asimilant el gol, el millor jugador rival, el 7, també conegut com cap de papagall, ixia d'un regat i es treia un fort xut desde quasi mig de camp que ningú esperava i que sorprenia a Ra que poc podia fer, d'eixos en sol entrar un de cada 20 pero algun tort està anant a vore l'Orba ultimament o algo passa. I a tot açò el tècnic va decidir realitzar canvis per tractar de donar un nou aire a l'equip que acabava de rebre un colp dur amb el 2-0, Gim entrava per Ivanet i Torrao per Cambiasso, al poc temps d'entrar un baló que cau quasi a la linea de fons després d'una indesició entre Ra i Bou se la endú el davanter rival que amb molta fortuna conseguix batre de nou la porteria de l'orba de xut ras i sense angle. Abans del descans en una treta de banda Vicent li la deixa a Gim i este posa un centre que el porter es menja però Torrao no acerta a rematar i l'estavella al traveser, mes mala sort i 3-0 al descans!!!
Estava tot perdut, tan sols quedava ixir a la represa i donar-ho tot per eixa gent que havia vingut a vore el seu equip fins a Benidorm i per l'orgull propi i ahí l'Orba va tornar a demoistrar que nivell ne te, encara que els resultats diguen el contrari. Entrava Pollo per Rober i després ho faria Marí per Borja. Desde l'inici l'Orba va anar a pel rival i pronte va començar a crear joc i ocasions. Cada acció a baló parat que treia l'Orba era ocasió de gol, en una d'elles Gim bota una falta i Torrao marca de cap però l'arbitre l'anula per falta de Torrao, i en una d'aquestes Marí de cap marcava el gol de l'esperança. Poc desp´res un bon passe de Pollo per terra li aplega a Marí que la creua per fer el 3-2. Hi havia temps i l'Orba s'estava fartant al rival que gaudia d'alguna que altra clara ocasió sempre a la contra evidentment ja que l'Orba estava volcat. Bona noticia la reaparició de Marí, de segur que li vindrà molt be a l'equip si seguix així d'enxufat. Les ocasions eren diverses però sobretot una que haguerapogut cambiar el partit una bona triangulació a la frontal de l'area deixa a batiste sol davant del porter i marca, Vicentet passa pel costat de la jugada estant en fora de joc però no intervé, però l'arbitre que havia vist el fora de joc de Vicent va pitar ràpid pensant que el baló anava a d'ell i va invalidar un gol que hagiuera pogut suposar el 3-3. Ja en l'ultima jugada del partit l'Sporting a la contra faria el definitiu 4-2 també amb algo de fortuna entrat el baló pel mateix escaire.
Al final nova derrota i ja ne van tres seguides a pesar de que en totes elles l'Orba no ha sigut gens inferior als rivals. Hi haurà que millorar la concentració e intentar pulir errades puntuals que estan fent que l'Orba no estiga lluitant per la lliga. Si, si he dit lluitant per la lliga per que aquest equip tot i no traure bons resultats ultimament està demostrant que te materia prima per a vencer a qualsevol.
Des d'aci de nou donar les gràcies a tots eixos ultres que es desplaçaren a Benidorm i que desde darrere de la porteria rival a la segona part guiaren a l'equip en busca de la remuntada, seguirem deixant-ho tot per vosaltres, gràcies.

6 comentarios:

  1. Senyors estem entrant en lo que jo denomine la dinamica el betis. Molta euforia a l'inici seguit de mals resultats.

    Pero no passa res, el proper partit les coses canviaran. Ho tinc clarisim.

    No se contra qui ni quin dia, ja que no se on puc mirar el calendari, pero espere que siga el proper cap de setmana i en l'estadi de l'Orba C.F. la gran Marjal.

    by: Miguel "al Rumbo"

    ResponderEliminar
  2. la semana que ve jugem en rellleu. el caledari es pot vorer en fevafutbol.com categoria aficcionado, grupo 14 de segunda regional, horarios.

    ResponderEliminar
  3. Mira que sou roins tres derrotes consecutives quina vergonya.Si jueu per a pasar el rato es normal que pergueu.

    ResponderEliminar
  4. He vist que en el cap de setmana de les eleccions l'Orba juga dins de casa contra el Verger. Megaderbi de sempre.

    Pero la meua pregunta, ja que es un partit d'alt risc i necesitem un poc de preparació, si s'aplasara al dissabte 19 per motiu de les eleccions generals.

    by: Miguel "al Rumbo"

    ResponderEliminar
  5. hola buenas soy ruben el jugador numero 7 del sporting..gracias por pensar eso de mi..es un halago...un saludo

    ResponderEliminar
  6. miguel sino passa res diumenge, no crec que cambie

    ResponderEliminar