jueves, 6 de abril de 2017

VICTORIA DE PRIMERA

Diumenge passat l'ORBA, C.F. es jugava assegurar la permanencia matemàticament davant un rival practicament en 2ª regional, aquest fet va perjudicar els locals que durant tota la primera part van acusar aquesta pressió i jugaren més amb el cor que amb els cap. D'això se'n va aprofitar el l'equip de la Ribera Baixa què va aconseguir adelantar-se en el marcador i inclòs tingué ocasions per a augmentar aquesta avantatge.
Al eixir al camp en la 2ona part el partit va cambiar radicalment, l'Orba aconseguí tranquil.litzar-se i amb l'ajuda de l'afició aconseguia fer el joc que ha fet durant quasi tota la temporada en els partits de casa. Els orbers dominaven completament el partit i estaven millor col.locats que en la primera part. I prompte empatà el marcador mitjançant Noé, qui està fent un bon final de temporada, i al minut 10 ja havia aconseguit adelantar-se en el marcador amb un altre gol de O'Rey Rata. Ara sí l'Orba demostrava el que marca la classificació, que és un equip superior al Cullera i que es mereix estar un any més en aquesta categoría. Poc a poc arribaren més gols per mitjà del Gegant de Benimeli Pastor que va fer el 3-1, Oscar "La Roca del Moraig" que feu el 4rt de tir llunyà i Rata que arredoní el marcador fent el 5-2 mitjançant una combinació amb Guarí.
Amb aquest resultat i la derrota de La Font d'en Carros l'Orba aconseguix matemàticament la permanencia, és un orgull per a un poble com Orba poder estar un any  més en 1ª Regional competint amb equips molt forts.  A partir d'ara els  orbers tractaran d'estar el més alt posible en la classificació i competir cada partit.
La Directiva i equip vol agraír la presècia en el camp de diversos ex-jugadors del club com Víctor Bou, Adri Portes, Batigata o Vicentet de Pego els quals davant l'importància del partit assistiren a donar el seu suport com uns aficcionats més. Aquest equip necesita de tots per a poder aconseguir els seus objectius!! A tota l'afició en general i a Joan Pichana, que en va preparar una sorpresa al vestuari, just abans de l'eixida. Avore si tinc un ratet i prepare un vidiet  sobre la sorpresa.

La próxima setmana l'Orba juga en La Font d'En Carros on tractarà de competir el partit esforçant-se a l màxim com sempre ha fet però amb la tranquil.litat de saber que un any més continuarà en la categoia. Ara si ho podem dir: SOM DE 1ª REGIONAL.