miércoles, 1 de marzo de 2017

L’ORBA PERD ALTRE DERBI

L’Orba visitava el Pedreguer dissabte passat. Com be deia el mister en la xarla abans del partit. Els jugadors orbers no  an volgut lluitar per algo mes que la permananencia. I es el que ens toca a partir d’avui.  Com be em diu cuasi totes les setmanes un gran aficcionat orber. Marquem gols en massa facilitat i per aixo ens marquen tants. Tambe en comenta, al contrari de altres anys l’equip guanya sense correr tant com abans. Pues la veritat esque si. Pero bueno aço no es cap critica als jugadors, es la cituacio real. Aquest jugadors son els que volen estar i els mateixos que fan un esforç descomunal per defendre el nostre poble. Anar a entrenar  desde Pego, Parcent, Benigembla, Benimeli, Verger, Benitaxell, Altea, Benidorm, La nucia, Callosa d’Enssarria i Orba, aixo no te nom.  Altres amics en comentaven fa unes setmanes, esque  en tu no es pot parlar!!!!!! Per tu els jugadors de l’Orba sempre son els millors!!!!  Si et diguem este es un paquet, sempre eixes en defensa. Pues si, permi els nostres jugadors son els millors. Desde la meua posició tambe e comes molts errors, talvolta per la dificultat de portar nous jugadors degut al camp, pero la veritat esque a dia d’avuí hiha 4 fitxes  que no donen productivitat, cosa que no ha passat en els ultims 12 anys de futbol. Hi aixo l’equip  ho està acusant.

En lo que envolta al derbi contra el Pedreguer, l’Orba eixia manant, tenia el baló i les ocasions. Pronte s’avançaven els taronja en una bona centrada que un jugador pedreguero, involuntariament posava dins la xarxa. L’Orba continuaba tinguent mes el baló, pero l’equip de Buitre per mitga de Carles, especialista en marcar-li a l’Orba, posava l’empat agarrant un refús que venia d’un corner concedit pels orbers despres de varies errades en cadena. Poc despres El Mentalista que es marcava un partit de bandera tornava avançar l’Orba de tir de fora l’area en cama esquerra. Abans del descans Carles de falta, en un llançament magistral posava el 2-2 per anar al descans. Altra volta l’Orba no llegia be el partit i no sabia arribar al descans en ventaja.

En la segona part els orbers ja no eixien igual, Mata feia patir “de lo lindo” als dos centrals orbers, descarregant els balons de cara, que es el que millor sap fer, perque Miralles i Joel entraren en velocitat. D’aquesta manera sumada a una forta dosis de pasivitat defensiva arribava els 3-2 per als locals. El Pedreguer feia patir l’Orba encara que no tenia ocasions, pero encara tenia menys l’Orba que no arribava cap volta area contraria.  Acabant el partit Miralles feia el 4-2 defenitiu que li donava la victoria i golaveraje als blavets. L’Orba va lluitar fins l’ultim moment, el nou Guarí feia una barbaritat de kilometres, l’equip es va  deixar la pell fins que larbit va xiular, pero decisicions erronees en els ultims metres i falta de solidaritat feien que no arribara cap gol mes. Torrens pegava una a la part de dins del pal, pero de dins eixia. En esta ocasio l’Orba avera fer patir al Pedreguer pero no va ser aixina. La llastima va ser que els molts aficionats orbers que visitaren les Galgues per animar el seu equip, es van quedar en la mel als llavis, que diriem.

L’Orba perd el derbi, torna a perdre despres d’anar per d’avant dues vegades i gual que contra Polop en casa, empat  Ciudad en casa, aixina que recordé jo. L’equip te de traure 10 punts lo abans posible i aquesta semana ve el tot poderos Alacant, que cada vegada que s’enfronta l’Orba tira de talonari i fitxa nova gent. Aquesta semana Juande exhercules i un porter de garanties.