jueves, 16 de marzo de 2017

DERROTA PER LA MINIMA

L’Orba visitava el camp del Polop, uns dels camps més forts de la categoria, com ja comentaven en la prèvia. Recordar que els Polopins són rivals directes de l’Orba i, a dia de hui, l'únic equip què ha guanyat en La Marjal aquesta temporada.
L’Orba ja fa setmanes que té molts problemes pera  fer convocatòria i gràcies que fa poc va arribar David Garcia “Cambiasso”. Expulsions, acumulació de targetes, lesions i un parell de jugadors que s’han esborrat, són la causa de que l’equip patixca. No és cap excusa ja que pareix ser, tenint en compte converses amb gent d'altres equips durant aquesta setmana, que a estes altures de temporada estem tots igual. Però a l’Orba hem de sumar-li la dificultat de trobar jugadors i que no tenim cantera d'on poder agafar jugadors en cas de falta necessària o per relaxació d’algun jugador. Esperem que aquesta setmana, per fi, puguem anunciar algun fixatge.
Pel que respecta al partit, els homes de Gorreta eixien al camp amb falta d'intensitat i els locals ho aprofitaven posant a prova a Ra, que tenia que emplear-se a fons per mantindre la porteria a zero, havent de  fer més d’una parada de mèrit. Sobre el minut 20, l’Orba despertava un poc i tenia les seues ocasions, quasi totes a baló parat, encara que no aconseguia fer cap gol. En 0-0 arribavem al descans.
A la segona part, més igualada desde el principi, però a la vegada un poc descafeïnada. En el moment que millor estaven els visitants, els taronges feien una contra, on Batiste, que havia entrat des de la banqueta, feia una passada al espai per Orei, qui arranca en velocitat en un clar tres per a tres però la defensa local roba el baló i contra per a ells, que aconseguien avançar-se en una errada en cadena orbera sumat a una forta dosis de passivitat defensiva. A pesar del gol l’Orba seguia intentant-ho. Ara en Cambiasso, molt actiu durant el partit, en punta com a acompanyant de Vicen. Els orbers teniem les seves, la més clara ja en el 95, de la mà de Cambiasso que la tirava per dalt de la porteria. Al revés haguera entrat segur. Amb l’Orba totalment a l'atac acabava un partit en molt en joc, però que no passarà a la historia del club com un dels seus grans partits, encara que l’equip va donar la cara i una bona imatge.
Aquesta setmana l’Orba jugarà el primer dels dos aplaçats que té davant el Xeraco en casa. Serà el diumenge, dia del pare, en La Marjal a les 11:30. Res millor que celebrar el dia del pare en els vostres fills/es animant a l’Orba i després de dinar familiar.