miércoles, 28 de septiembre de 2016

DERBI INÈDIT

Diumenge a les 11:00 a la Marjal tindrem un derbi comarcal inèdit, l'Orba C.F s'enfronta a l'Ondarense, equip amb el qual mai ens hem enfrontat en partit oficial. L'Ondarense sempre ha estat en categories més altes, i l'any passat que l'Orba va pujar a Primera Regional, l'Ondarense va fer el camí invers, baixant a segona. Sí que hi ha hagut enfrontaments entre l'Orba i el filial de l'Ondarense, quan aquest en tenia, però enfrontaments entre el primer equip no en trobem en els últims 40 anys.
Aquest any, amb els dos equips en Primera Regional, podrem viure aquest derbi, i el vorem per primera vegada a la Marjal. Per celebrar aquest esdeveniment la directiva ha preparat una gran festa: hi haurà macarrons per als xiquets/es a tan sols 1€ el plat, i per als majors hi haurà javalí guisat, gentilesa d'Armando Giner, que també ens el cuinarà; el preu per als majors serà de 5€ el plat de javalí + pot de refresc. El dinar es farà a l'ombra ja que estaran les carpes muntades.
Esperem que la Marjal lluïsca les seves millors gales, que l'equip es senta arropat per l'afició, i que dins del camp puguem vore un gran espectacle. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario