miércoles, 7 de octubre de 2015

POC PREMI PER L'ORBA

El Campello arribava a La Marjal com a líder, per enfrontar-se a l'Orba, en la tercera jornada. El Campello equip que va baixar de categoria preferent la temporada passada, ha conservat la majoria dels jugadors mes algun jugador important que han incorporat, en un clar objectiu, tornar a preferent. Fins a la seua visita a Orba avia golejat tot el que s'avia posat davant.

Començava el partit de manera molt atípica, Ra ocupava la porteria del frontó, ja que el Campello guanyava el sorteig. El partit des del primer minut en molta intensitat. El Campello volia jugar el baló, però la forta pressió orbera ho impedia. Les millors ocasions eren per l'Orba. Noè, en un treball brutal tot el partit, lluitava un baló amb el porter, com és habitual en ell, juganse el tipo, fruit d'açò, el baló li cau a Bati Gata que de vaselina envia el baló fora fregant el pal. Pastor en un bon tir en l'exterior del peu i Oscar en un refús tampoc tindrien premi. El Campello no tenia ocasions, això si, només l'Orba tardava un segon a la pressió o feia un refús mig fallat, donaven una sensació de perill brutal, en triangulacions rapides en velocitat. Però l'orba pegaria primer Vicente agarrava un baló, escorat en el cantó de l'àrea gran, es girava, hi feia una centrada per darrere la línia defensiva, Noè quasi remata per Jose Rata en el segon pal avançava l'Orba. Després del gol El Campello se'n venia amunt, hi tenia diferents ocasions però arribaven en 1-0 al descans.

Només eixir a la segona part, una jugada desafortunada, acaba en penal a favor visitant, que un dels seus homes en mes cali-tat en el 9 a l'esquena transformaria en gol posant l'empat. L'Orba es refeia i jugava prou en camp contrari encara que no creava massa ocasions. Diego "Gorreta" menejava la banqueta donant entrada German, Carles Bolo i Batiste, que donaven frescor a l'equip. En una falta a Vicente, Jose Rata en un tir que superava la barrera i anava caent tornava avançar l'Orba.

Però només dos minuts després, en un refús que dos jugadors orbers es molesten, l'obliga anar a totes, davant el perill dels homes del Campello en camp contrari, fent unes mans. Aparentment la falta era perillosa per una centrada, però el 10 del Campello, anomenat El Brujo, canvia en ultima hora la decisió, soltant un tir d'empeine que es colava per tota l'esquadra, fent que els aficionats taronges no pogueren fer res més que aplaudir l'acció. L'Orba empatava un partit que mereixia guanyar, però açò es la primera regional, jugadors en cali- tat, que n'Orba també en tenim, que de no res et fan un gol.

La part positiva esque, per al poblet que som, estem competint contra tots, poblacions que ens cua tripliquen en tot, l'equip continua invicte en casa, la plantilla te nivell, prova de açò es que és suplents sempre donem aire a l'equip. I altra cosa important, que més d'un aficionat em comenta, cada diumenge es veuen grans jugadors en Orba i bons parits.

Van jugar: Ra, Torrens, Victor Bou (c), Adri (Javi Maca), Romera, Oscar (German), Pastor, Bati Gata (Batiste), Jose Rata, Noe( Carles Bolo), Vicente.

Aquesta setmana l'Orba visitara altre equip dels més forts de la categoria, el san Joan d'Alacant. El partit s'avança a divendres 9 d'Octubre a les 11.00 del mati. L'hora d'eixida de l'autobús serà a les 8.00 del camp de La Marjal.