jueves, 15 de octubre de 2015

A L'ORBA SE LI RESISTEIX LA PRIMERA VICTÓRIA

.


L’orba visitava al Sant Joan nou líder de la categoria, després que El Campello es deixara el lideratge una setmana abans el La Marjal. El partit s’avançava a divendres 9 d’Octubre a les 11:30 del mati.

Els homes de Diego començaven el partit molt enchufats, sense cap complex i tenia algunes ocasions. Remarcar que Cajo, que duia algunes setmanes entrenant debutava de taronja. Carmelo en una passada llarga de Romera és quedava en bona posició per encarar porter però els dubtes el feien que perguera la ventaja. Torrens en una acció molt similar al traure una falta per sorpresa tampoc podia fer gol. Jose rata en una jugada preciosa, control i barret sense que bote, anava encarar porter, un rival talla el baló amb les mans, l’arbri't xiula falta i no trau ni targeta. Ai xina va haver-hi unes quantes, el jutge remava cap a casa descaradament. Vicente disposaria de la millor, mà a mà amb el porter Alacantí, que ni més ni menys era Almansa, exporter madridista a l'ombra de Bodo Illgner i campió de la intercontinental any 1998, però aquest mateix enviava el baló fora amb la punta dels dits. Com ve sent costum quan millor juga l’Orba, gol en contra, i en cada gol s’ajunten moltes coses. Falta evitable, un xicotet despiste que fa que un jugador del San Joan puga rebre a la curta i centre, la defensa orbera trau el baló, baló que va al refus sense cap home taronja, damunt li cau al millor home d'ells, que empalma amb cama l'esquerre, sense que bote i la posa on Miguel, que debutava en lliga a la porteria, no podia fer res per evitar el gol. L’Orba passaria els seus pitjors moments. Així i tot, una falta de Jose Rata no entrava de miracle, eixia fregant l’escaire.

En la segona part l’Orba eixia per totes, dominant als alacantins en totes les parcel·les, menys en una, la del gol. El baló era de l’Orba, però era molt difícil crear perill. Tots els balons per alt en l’àrea del San Joan tenien amo, Almansa l'agarrava en molta facilitat i automàticament en saques llargs montava una contra. Les contres Victor les tallava com podia. Però en una jugada desafortunada arribava el 2-0. L’orba continuava a la seua, Diego ja havia fet els canvis. Havien entrat Carles Bolo, Jose Bolo, German i Batiste Orba. En el 2-0 l’arbri't ja donava un poc de corda als orbers. Vicente tenia una claríssima que no podia transformar en gol. Jose Bolo estavellaria una en el pal. Però a pesar de tot el marcador no es menejaria i el Sant Joan aconseguia la seua quarta victòria consecutiva.

Van Jugar:Victor Bou, Oscar (German), Cajo (Bati Orba), Adri , Jose Rata (Jose Bolo), Pastor, Miguel (Porter), Carmelo (Carles Bolo), Vicente, Torrens, Romera.

A l’Orba se li resisteix la seua primera victòria en primera, a pesar que ningun rival ha mostrat molta superioritat i s’ha competit contra tots, els orbers no han pogut guanyar cap dels 4 partits. Però hi ha que tindre pasiensa i continuar treballant al màxim. Aquesta setmana partit contra el Polop, partit important, que és jugarà diumenge a les 11.30 del mati en La Marjal. Us esperem.

AMUNT ORBA!!!!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario