viernes, 16 de marzo de 2012

DONANT LA CARA

Diumenge l'Orba jugava a les 16:30 front l'Sporting de Benidorm en partit clau per retallar punts als de dalt i al mateix temps aumentar la distància amb els de darrere. Per l'Orba jugaren: Ra, Pollo, Borja, Victor, Torrens, Pepe, Gim, Bati, Vicentet (Alex), Torrao, Marí (Cambiasso). El partit venia marcat per l'encontre d'anada on a Benidorm l'Orba va jugar dissabte a les 16:00, la qual cosa va fer que alguns jugadors de l'equip que porten equips de futbol 7 aplegaren molt justos al partit o sense dinar. En aquell partit l'Orba va començar molt mal, perdent 3-0 al descans i després d'una gran segona on quasi s'empata el partit va acabar 4-2, però els locals feren 5 canvis quan segons els reglament tan sols sen poden fer 4 i després de reclamar-ho, el partit se lil va donar a l'Orba guanyat per 0-3. Aquesta circunstancia va fer que l'Sporting Benidorm es negara a acceptar la petició de cambiar el partit a dissabte o diumenge de matí en aquesta jornada passada, ja que Orba estava la compentició de dardos on algun membre de l'equip participava i també a Pego era el dia de les paelles.
Després de tot açò als rogets tan sols els quedava fer-se l'ànim i traure avant el partit per ells mateixa i l'afició que com sempre omplia la Marjal. I així va ser, el partit va començar amb molta impresició pero poc a poc l'Orba anava imposant el seu joc intentant traure el baló jugat desde darrere i combinar per a crear ocasions. Desgraciadament en la treta d'un fora de joc, Bou no li pega be al baló amb tanta mala sort que la pilota li cau a un rival, pilla a la defensa un poc descolocada, el rival obri a banda i el seu company amb espai te temps a controlar i aconseguir batre a Ra de xut creuat, era el 0-1. A partir d'ací l'Orba va reaccionar rapidament i les ocasions començaren a sorgir, Torrao veía com el porter li treia un ma a ma tot i estar un poc escorat, Pep ho intentaria desde lluny i algun corner posaven el perill a l'area contraria fins que en una falta treta per Gim, el baló toca en el braç, hi havia tanta gent amuntonada en l'area que l'arbitre va percibir penal, però hi ha que dir que el baló va tocar en el braç de Borja Serrano, el mateix Borja posaria l'empat amb el que s'arribava al descans.
A la represa l'Orba va ixir molt enxufat, donava la sensació de que no podia pedre i començava a dominar i crear ocasions. En una d'elles Marí lluita una pilota, evita que ixca per la linea de fons i després de desfer-se per potencia del defensa rival trau el baló arrere per a que Batste pose el 2-1. A partir d'aci eren els millors minuts de l'Orba i pareixia que el tercer estava apunt de caure, en una treta de banda on Vicentet trau ràpid, Batiste es queda sol i afusella al porter però aquest la envia a corner en una gran parada. Poc després en una falta a favor de l'Orba, Pep queda estés Torrao li recrimina la actitud al jugador rival i l'arbitre que estava a prop espulsa a Torri, l'Orba es quedava amb 10 homes i quedaven 25 minuts!!
A pesar de tot l'equip estava donant la cara i deixant-se la pell, l'Sporting agobiava als orbers amb balons llargs penjats a l'area però els rogets sempre acabaven solventant el perill amb un bon Ra per dalt o una bona defensa a baló parat. Però finalment a falta de tres minuts i de nou en una falta llunyana els benidormers colgaven el baló a l'area, Ra que estava marcant la barrera es veu sorprés i ix tard i un rival en posició més que dubtosa aconseguix anticipar-se i fer el 2-2. Tot i això l'Orba encara tindria l'oportunitat de guanyar en una gran jugada d'Alex per banda que envia un passe ras per la frontal de l'area menuda però Cambi tot i reballar-se no aplega. A la fi just empat, tot i ser una llastima perque quan l'Orba millor estava venia l'expulsió i després d'un gran treball colectiu d'uns jugadors que van fer un gran esforç tenint en conter l'Orba per davant d'altres coses, a falta de tres minuts s'escapaven dos puntets que hagueren sigut molt bons. De totes formes l'equip retalla un punt al Verger i després del paró de falles de nou tornara a jugar a casa, aquesta vegada front el Relleu.
MUNT ORBA!!!
Jugador del partit: David Torrens, el de Benigembla seguix creixent. En un acció de l'encontre va arrancar els aplaudiments de la grada amb un gran rebuig de xilena.