lunes, 26 de marzo de 2012

POC DE GOL PER A TANT DE FUTBOL

Ahir diumenge l'Orba s'enfrontava al Relleu, un equip que desde fa quatre anys que va apareixer a aquest grup de la segona regional ha anat millorant cada any, a priori era un equip inferior a l'Orba, però avui en dia no hi ha partit fàcil i els del Relleu demostraren la seua evolució al llarg d'aquestos quatre anys. Camarena va alinear: Ra, Torrens, Victor Bou, Marcos, Adri, Gim (Llagaria), Batiste , Alex, Vicentet, Cambiasso (Paski) i Marí. L'equip presentava moltes baixes, Pollo amb molesties a l'esquena, Pep amb problemes gàstrics conseqüencia d'unes dures falles i Borja Serrano i Torrado per sanció no podien ser de la partida. A pesar de les baixes i de que a falta de poques jornades per al final de lliga hi ha pocs alicients u objectius que cumplir, l'equip va tornar a demostrar la implicació i el compromís que té amb la Marjal. I es que a estes altures de lliga pocs equips poden dir que vaja molta gent a entrenar i que tinguen una gran motivació si no es juguen res, l'Orba va demostrar que es un gran grup i que vol quedar el més amunt possible a la classificació. Pot ser el rival no era el més fort però l'equip si va estar a un gran nivell. Desde el principi es va intentar ixir amb el baló jugat i pronte l'Orba es va fer amo i senyor del partit aplegant moltes vegades per banda i creant ocasions. I es quan l'equip juga com a equip es nota i molt, dona gust vore a Marí amb eixa dedicació e implicació, a Cambiasso i Alex jugant més per a l'equip que per a benefici propi i es que a la fi i al cap tots remen en la mateixa direcció. Així l'equip va començar a fabricar futbol, en una entrada per banda Vicentet es quedava sol davant el porter però al intentar colocarla a un costat el tir li ixia fluix, Bati també gaudiria de dos clares ocasions, la primera després d'una gran passada de Cambi on es queda sol i remata fora i la segon on el porter li la treia amb el peu. Un clar exemple de com treia la pilota fou l'ocasió de Cmbiasso on Ra trau en curt per a Bou, este juga amb Gim que baixava a recibir i després de que els interiors feren varios desmarcs creant espais, Gim amb un bon passe llarg deixa a Cambiasso sol davant el porter però el baló ix desviat fora. El propi Gim també gaudiria d'un bon remat de cap que el porter desbarataria, els rivals apenes aplegaven però a baló parat i entretes de banda buscant al seu gegant numero 7 si gaudiren d'una gran ocasió on després de traure de banda el 7 pentinava i Ra amb reflexes treia la cama, amb 0-0 s'arribava al descans amb un poc d'impotència dels locals que eren sabedors que mereixien més.
A la represa l'equip seguiría igual, jugant així era qüestió que aplegara el gol i així va ser, en un cambi d'orientació de Gim Vicentet controla i la posa al segon pal on després d'un retruc el baló li cau a Marí que de xut creuat fa el primer amb dedicatoria especial per al Moreno. Per fi s'havia obert la llauna i l'Orba dominava a plaer tant que faria el segon després d'una gran acció d'Alex per banda que acaba en una centrada perfecta per a que Gim aplegant desde darrere soles tinga que espentar el baló i fer el segon. El partit estava per a golejar però en una jugada aïllada els rogets es confiaren i en un rexàç un rival engalta el baló per tot l'escaire, golàç desde fora l'area per al que res podia fer Ra. A partir d'ací aplegaren un poc els dubtes, sobretot després de que de nou en un altres rebuig un altre rival estavellara el baló al traveser, haguera sigut molt injust pels merits fets del relleu que amb dos tirs s'hagueren emportat un punt. Finalment l'equip va saber mantindre la compostura i els tres punts es quedaren a la Marjal on un dia més l'afició va estar de 10 i esperem que al próxim partit a casa on serà la gran festa del futbol i la gran cagada també siga així, per vencer al Gorgos a partir de les 10:00 del matí i gaudir d'un gran dia de festa entre amics i veíns.
Abans d'això l'Orba visitarà el próxim diumenge al Verger en un derbi que serà el partit més atractiu que li quede al dos equips d'ací a final de temporada amb quasi tota seguretat, un partit per a no pedresel, desde ací animem a tots els que vulguen que s'acosten al camp del Verger per fer força.
AMUNT ORBA!!!
Jugador del partit: Marcos , pot ser desde fora no es va veure una actuació brillant, però a pesar de la falta de ritme, "Madur" va collar una actuació més que correcta e inclús va arrancar els aplaudiments de la grada quan el partit es trobava en una situació complicada recuperant un baló amb una segada neta que li va fer quedar-se amb l'esferic.

15 comentarios:

  1. Que grande Pana..la veritat es que per a mi va ser dels millors...malegre xtu Marcos....

    Ivanet

    ResponderEliminar
  2. ansalaeta que vaja tot be dijous i dexat vore pronte canalla!!!

    ResponderEliminar
  3. gracies Gim....pronte tornare als terreyns de joc a marcarte els tacs de les botes jaja...Un abraç
    a tots companys..

    ResponderEliminar
  4. collo collo, gracies Sergi!! La veritat que estic molt content i anima't despres del bon partit de tot l'equip!! Vinga xavals molt de anims a tots!! Com ha dit Cuello, hi ha un grup impresionant i dona gust estar en este equip!!
    Esperem la prompta recuperació del Senyor Ivanet, i que es deixe caure per alli baix el divendres avans de la mascleta que hi haurà a Cal XOn (jejejejeje, Ivanet tu ja m'entens).
    I al senyor Gim, dirli que men deu unaaa!! jajajjaa

    Marcos Panader

    ResponderEliminar
  5. No escrit la cronica jo. Pero estic totalment d'acort en tot.La escrita Gim. Aixina es com m'agrada que es parle, dins d'el camp. Enhorabona Marcos.

    cuello

    ResponderEliminar
  6. aiiiiiiiiii maduuuuur q grande eres!! enhorabona equip!!

    ResponderEliminar
  7. Pana seleccion i llagaria proximo mister, gim lladre no el vas pagar res a tela
    ANONIMO 88

    ResponderEliminar
  8. Nia q wanyar al verger si o si!!!man dit q tenen q agarrar algun juvenil,per tant tindra baixes,nia q aprofitaro!! y si marke no eu celebrare,perdoneu xo es lo q toka!!jejeje.
    pade

    ResponderEliminar
  9. anonim 88 menvaig agar unes quantes, si a tu et va tocar seria xq no vas vindre a buscarme, com comprendras allo estava a parir i estaen fenme "marcatge a l'home" jeje. si guanyem diumenge ne pagare més d'una

    ResponderEliminar
  10. A mi sols ens vas oferir un xupitet de algo raro pero res mes tampoc en vas dedicar al que en teneties que dedicar l'altra sera salut i a pasaro molt be
    ANONIM 88

    ResponderEliminar
  11. ves i gitat pade!!! Eu dius com si li degueres la vida al verger...

    ResponderEliminar
  12. No tio xo faria lleig...

    ResponderEliminar
  13. Pade, pa marcarne uno no cal que t'ambrutes, fes un hat trik i au jjeejejej bueno tu ja saps que si no en fas cap i en dones algun a mi em val igual. QUAN VULGES ET PELE AL POKER.

    ResponderEliminar
  14. Vinga orbers ens vegem el diumenge a l'estadi dels grillats!! Pinta bé aquest derbi... Gim ens vegem pel centre del terreny... m'han dit que l'equip que perd paga unes llaunes al bar de l'estadi, no? Au xicons, no entreneu molt. Sort!

    ResponderEliminar
  15. serà un plaer Xí, una bona llauna freda i debaes mai es pot rexaçar jejeje. Perdonam Emili!!

    ResponderEliminar