domingo, 27 de noviembre de 2011

MADERA DE CAMPIÓ

L'orba va visitar ahir el camp d'el gata de Gorgos, un camp on, que jo recorde, no havia aconseguit mai la victòria. Peró este equip esta fet de una altra pasta, no es rendix mai, per esta cues-tio esta trencant moltes estadístiques com la de guanyar en un camp com el de gata, perquè el gata a pesar de la seua posició en la classificació es un equip molt gerrer que no es dona mai per vençut i ahir ho va demostrar. Els orbers sabien on anaven, el que anaven a trobar-se i no es refiaven de la classificació de tot açò ja s'avia encarregat el mister de recordar-ho durant tota la setmana. A tot aixo comença el partit i el gata s'esvansa en els primers minuts, en un camp maleit per-ha el nostre Ra. Desprès el Orba anava fent-se amb el domini d'el partit, encara que el Gata va intentar mes jugar al futbol que molts equips que estan d'alt. Era cues-tió de temps que l'Orba empatara, estaven triangulant i arribant a la porteria d'el gata en molt de perill i en una d'estes una altra genialitat "del mag" Vicentet, que quant esta dins l'àrea a mi em pareix que vaga a camera lenta, posa la igualtat al marcador. Poc desprès Alex en una acció de pilleria esvansaria al orba per anar-se'n al descans amb 1-2. Comença la segona part i molt prompte l'arbitr va deixar clar qui anava a ser el protagonista i en una falta de Cambiaso al mig camp, decideix expulsar-lo amb roja directa. Va ser una falta prou dura peró mai de roja directa, mentres tant el gata s'empleava amb duresa i el arbitr permetia. El orba tenia que afrontar casi tota la segona part amb deu. Amb el orba amb deu el Gata va apretar una estona al orba, però el orba eixia amb perill. Una ocasió claríssima de Mari, que havia eixit de la banqueta, a boca de canó, una falta treta per Paski que Mari pentina amb perill i una de Batiste. Peró seria el Gata el que empataria el partit, a la vota que l'Orba es quedaria amb nou per expulsió de Victor "pollet" per doble groga, la presio d'el descans del gaters al arbitr estava surgint efecte. Peró inclòs amb nou els orbers ho intentaven, de sobra sabem que a este equip els empats no li valen, altres voltes li ha costat derrotes peró ahir no anava a ser aixi, perquè en un canvi d'Orientació el baló arriba a Alex que la punxa d'el cel, encara al seu par per on no hi havia espai i xuta a porteria, el porter recusa el baló i li torna a caure a Alex que li la dona al nostre capita, Batiste, que no perdona. El partit estava acabat, peró el arbitr allargava tot el que podia per vore si empataven. En el afigi't arriba el moment de la jornada, el tant ansiat debut de Xigali amb l'orba, i mira per aon en el primer baló que va tocar no el va posar dins la gàbia de miracle.
Quarta posició, quart partit sense perdre, dels quatre partits tres an segut lluny de la marjal etc.......Ojo que ningú pense que a este equip li estan regalant res, el que tinga el menor dubte que baixe al camp dimarts, dijous o divendres i vora a 18 o 19 xavals entrenat a tope. Tot esta eixint a base de treball, treball i treball.
L'orba estarà 2 setmanes sense jugar ,una descansa i L'altra hi-ha paró per el pont, desprès tindrà un partit importasim en Alacant contra Playas Alicante.
Per ultim gracies a tot el equip, hi ha seguir en esta actitud, perquè PER SORT açò encara no acabat

16 comentarios:

  1. Grandes!!!
    ara a disfrutar del paró sabent que els debers estan fets

    ResponderEliminar
  2. enhorabona xavals continueu aixi,que el premit arribara, anims desde el pais vei andorra un orber al exili jejejej

    ResponderEliminar
  3. Rumbo presidente
    MARCOS CANET

    ResponderEliminar
  4. a qui li pique que as rasque!!!!!!

    ResponderEliminar
  5. este equip deixa el nom de orba ben alt per alla on camina!!!!!!!!!!!!!! Enhorabona!!!!!!!

    ResponderEliminar
  6. los mortales somos sombras i cenizas, sombras i cenizas Maximo!!!!!!!!!

    cuello

    ResponderEliminar
  7. Pot estar ben orgullós el poble de qui els representa per que siguen del poble o no, tots estan identificats i senten la camiseta al 100% i això es veu reflectit al camp. Seguiu axina craks!

    ResponderEliminar
  8. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  9. Molt bona!!! Ja era hora de guanyar en un camp com al de gata.

    Cambiasso, no patixques, lo mateix que li vaig dir a Ivan, no ho penses i avant, com als d'alacant, jejeje.

    A vore si el paro de dues jornades no ens afecta, i si hi ha bus, que trobe que si, el dia 18 anire apoyar a l'equip en el trancendental partit contra el playas de alicante "b".
    Un bon lema per a eixe partit seria:

    ALS D'ALACANT MOLS EM DUREM PER DAVANT

    ResponderEliminar
  10. RUMBO SELECCION
    Marcos Canet

    ResponderEliminar
  11. molbe craks per la victoria...

    IVANET

    ResponderEliminar
  12. fou un partit de collons i de traure forces d'on no hi havien!! enhorabona equip!!

    ResponderEliminar
  13. EXCLUSIVA:

    Diumenge 18, Canet i jo viatgem amb l'equip per apoyarlo i acabar-nos la cervessa d'alacant, jejee.

    ResponderEliminar
  14. serà de bon matí, pero esperem que l'autobus s'ompliga com fins ara i ens tornem a endur 3punts fora de casa i al tornar rematar entre cerveses un bonic diumenge jeje

    ResponderEliminar
  15. mos jugem la vida en alacant!!!!!!!! vamos orba!!!!!!!

    ResponderEliminar