lunes, 21 de noviembre de 2011

EMPAT A RES

Si l'arbit en ves de pitar per a que s'iniciarà el partit hagues dit, Va de bo!!! no haguera passat res i es que Orba i Verger van realitzar un lleig partit en quant al joc del baló. Per part dels locals jugaren: Ra, Pollo, Victor, Paski, Pepe (Adri), Borja (Ivanet), Gim, Alex, Cambiasso (Batiste), Marí i Vicent. Com ja va passar el dia del Pedreguer els dos equips es coneixien molt i els visitants ho tenien molt clar, més encara amb les baixes que presentava per al partit, Dinio, Berto i Borrego titulars indiscutibles no podien estar al terreny de jocs uns per l'esió i l'ultim per sanció respectivament. Així Camaxo va apostar per jugar amb Akilino com a davanter, quan de normal es el central de l'equip i buscar amb balons llargs les pentinades d'Aquilino per a que Dani per velecitat puguera aplegar a algun baló.
L'Orba per la seua part va intentar ixir jugant però era practicament impossible ja que el rival ho sabia i procurava deixar traure en curt per a rapidament presionar. Tot i això els de Camarena conseguiren trenar alguna jugada però sense arribar a profundisar massa, les moltes faltes que es produïen trencaven el ritme de joc cada dos per tres i el partit es convertia en una balonà continua com si d'una partida d'escala i corda es tractara, una llàstima per la gran cantitat d'aficionats que va omplir la Marjal, de nou l'afició va estar de 10. Amb tot açò les uniques ocasions rivals eren a baló parat en alguna falta i de corner, però sempre ben solventades per l'Orba. Els rogets disposaren de la més clara del partit un centre es pentinat per un central del Verger i el baló li cau inesperadament a Vicent que xafa el baló i perd l'equilibri, encara conseguix refer-se i li deixa a Alex que sense massa angle xuta i el porter la rebutja a corner. A la segona part més del mateix, l'Orba es volcaba però el Verger estaba ben plantat darrere i era dificil aplegar amb claritat i tampoc hi havia sort, per l'altra banda el Verger aplegava en algun baló penjat a baló parat i sense gran perill tampoc. El verger es va quedar en 10 homes sobre el terreny de joc per doble groga d'un dels seus homes però poc li va durar la superioritat a l'Orba ja que l'arbitre que tenia la mà calenta en eixos moments va amonestar en un tres i no res per dos vegades a Ivanet i els dos equips acabaren amb 10 el partit. Ja en l'ultima jugada una falta botada per Adri la pentina Marí però el porter rival conseguix rebutjar i el rexàç acaba siguent rematat fora rosant el pal. A la fi 0-0, l'Orba seguix sumant i ara ha de visitar dos rivals en teoria asequibles, de ser així a nadal s'aplegaria en una molt bona situació i amb una segona volta carregada de partits dins de casa.
De nou agrair a tota l'afició que va acudir al camp ja que son en gran part culpables de que aquest equip vaja crexent dia a dia.
AMUNT ORBA!!!

13 comentarios:

  1. Canyeta pexet, estem millor que l'any passat a estes altures i per la gent que va haver al camp està clar que lo'equip desperta interés. L'Orba va creixent dia a dia

    ResponderEliminar
  2. Ara tenim dos partits molt importants, ojo, no van a ser façils, gens façils, pero teniu en conter que tots els punts guanyats fins ara serviran de poc si no es treuen estos partits, hiha que entrenar a tope i donaro tot igual que sempre.
    cuello

    ResponderEliminar
  3. Gracias amigo, yo tambien te quiero mucho mucho mucho
    MARCOS CANET

    ResponderEliminar
  4. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  5. Canet selección!!!! L'afició demana que Canet torne als terrenys de joc, et volem vore a la davantera.

    ResponderEliminar
  6. esta mal que yo torne a jugar a l'orba, hi ha un payaset que atre per ahi a l'orba, que a lo millor
    ens agarrariem a osties a mijant partit damunt no en convocariem cap partit tampoc
    PD: Cuello gracies per el cubata, VISCA RAJOY
    MARCOS CANET

    ResponderEliminar
  7. Com que no aniries mai convocat!!! si vas a entrenar tindries que anar convocat, i si t'agarraries a hosties contra un altre de l'orba millor, tindriem futbol i wresling tot en un. I com li estas arreant a uno del teu ekip l'arbit no podria tirarte i espectacle pur i dur en l'estadi de la Marjal.
    P.D. Canet, Rajoy ja ta donat faena?

    ResponderEliminar
  8. Che! no mescleu politica i Orba C.F. per lo menos hasta que mos fagen un camp nou jajajaa

    ResponderEliminar