lunes, 14 de noviembre de 2011

Equip i afició porten 3 punts de Relleu



L'orba jugava ahir disabte el seu partit de la jornada, l'equip es desplasava a Relleu en un llarg viatge que feia que mes de un s'enrrecordara d'el dinar putjant el port de tudons. Com ve sent habitual, gracies al ajuntament i a la regidoria d'esports en particular, el viatge es feia amb autobus, i l'aficció va tornar a cumplir com sempre ho fa.
L'equip va eixir al camp sabent que no podia regalar com els partits de abans, perque si encaixes tres gols fora casa despres es dificil remuntar, en el vestuari es van conjurar, intensitat desde el primer minut fins el desconte, no podien fallar a la gent que acompanya l'equip allá on va.
Comença el partit i ja es veia que les paraules d'el vestidor no anaven a quedarse alli, l'orba intentava jugar el baló, per-ho no era façil per la lluita que posava el Relleu. Pasaven els minuts i l'Orba anava marrant ocasions, dos de Marí, un remat de cap de Bati, un penal a Bati que l'arbit no va vore i una de Alex . El Relleu a lo seu molta intensitat i ha buscar les peinades del seu espigat d'avanter centre, buscalo tambe per alt en corners, faltes i en llarga treta de banda d'el lateral dretá i la veritat esque com a minim donava sensació de perill.
Arribaven als d'escans 0-0 i es veia clarament que el equip que aguantara la intensitat i esperara la seua oportunitat amb paciencia anava a emportarse el partit. Hi havia una cosa que jugava a favor d'el orba, i era que apart de estar millor fisicament L'orba tenia una banqueta de luxe.
Comensa la segona part i tot anava igual en pocs minuts Mari en te dos, Bati una pero no podien enviar l'esferic dins la xarxa. Als pocs minuts entra Vicent per Marí, este ultim havia fet una gran tasca de d'egast a la defensa a pesar de no poder marcar. L'orba a pesar de no poder marcar no es desesperava i cada volta elaborava mes les jugades i feia molt de mal quan Vicent o Batiste recibien al peu balons tan de la linea de mitgos com de la defensa perque superaven la linea de mitgos d'el Relleu i despres la defensa tenia de eixir i deixaven espais.
Corria el minut 70 mes o menys i Vicent reb el baló entre linies el central ix a per ell deixant espai entre ell i el lateral, Vicent dona una pasada magistral entre el dos al espai per-ha que Alex arribara en carrera i batera per baix cama al porter.
Als pocs minuts baló dividit en el mig camp entre Torrado i un jugador d'el Relleu, a vore si adivineu qui se l' enporta?, efectivament Torrado se la emporta i el rebot li arriba a Vicent que espera al seu defensor amb molta inteligencia, el defensor es tira a fer-li mal pero ell que estic segur que ho sabia, toca el balo amb la puntera suaument i bota, quedanse davant d'el porter un poc escorat a l'esquerre i despres bat el porter per el pal curt.
0-2 i tot a favor per-ho faltant 4 minuts altravolta baloná buscant al 9 d'el Relleu que peina amb molta calitat posant el baló a l'equena de la defensa d'orba i el rapit intrior esquerrá entra al espai i bat Ra de fort xut. De ahi al final la gent de fora a patir, mes per por de despues de anar 0-2 que es pugera escapar algun punt, que per el perill que creava el Relleu. A la fi 1-2 i tres punts de or.
La semana que ve despues de 5 semanes l'equip tornará a jugar a la Marjal, e sentit per ahi que la gent te gana de futbol, i m'alegra perque el partit será ni mes ni menys que contra el Verger, derbi total, que si sempre a segut mogut ara que hi ha gent de Pego en l 'equip orber no vullc ni pensar com vindran. Bueno a lo llarg de la semana anirem informant de l'hora. L'ultim partit a casa fou el derbi front el Pedreguer, el camp estava ple però també molt d'aficionat rival. Diumenge la Marjal ha de ser una olla a presió, la bombonera, l'infern turc, aixo si, sempre desde el respete al rival i tots junts equip i afició conseguirem els 3 punts per seguir donant guerra entre els de dalt.

18 comentarios:

  1. el diumenge hi ha que omplir la marjal i portar bombos i confit i el que faça falta. AMUNT ORBA!!!

    ResponderEliminar
  2. a per els vergererosssss!

    ResponderEliminar
  3. Al tio este que sempre critica on esta? segur que ha vist la clasificasió i a clavat el cap baix terra, com l'avestruz.Amunt orba!!!!

    cuello

    ResponderEliminar
  4. estará malalt!!!! es normal. menut disgust tindrá.

    ResponderEliminar
  5. Tan euforics que esteu hi ha voras com afinal de tempora esteu el numero huit o nou perque no crec que aplegeu a ser primers o segons an lo roins que sou i damunt no es quideu massa que diguem per que sen neu de festa tots els dissabtes i agarreu un pet com un astrel i es fumeu algun porro que atre-

    ResponderEliminar
  6. jejejejejejeje caldo caldo pero del bo.

    ResponderEliminar
  7. Amunt Orba!!!!!!!!!!!!
    Aquest diumenge mes que mai!!!
    l´afició estarà ahí com sempre animant!!!

    Marcos Panader

    ResponderEliminar
  8. Desde ací li donem les gracies al subnormal que critica a l'equip, sense ell no posariem tantes ganes i collons per guanyar simplement per cagarli lacara una semana més. Una volta més gracies amargat!! seguix així d'aci dos dies ja tens nadal ahí nosaltres a part del sopar familiar, soparem tots junts com a bona familia de futbol que som. Tu en un poc de sort sopes en el gos si no es que se t'haja escapat ja per no sentirte.
    Com es nota que tu eres dels que s'auela tenia 3 o 4 nets i tu eres del que mai s'enrecordava, el que s'asenta a casa a dinar i la mare li pregunta al germà:
    - Este qui es?
    Pot ser quan arribe el final de temporada no estarem el pimer ni el segon pero possiblement si entre els 5 primers i això per a un equip que tan sols fa dos anys que s'ha recreat i que està treballant dur tant en entrenaments com en altres labors com es conseguir autobus per a desplaçaments llargs, botiquí,... això ja es molt gran i que seguixca evolucionant i tan de bo algun dia Orba puga fer una escola i traure més futbolistes del poble i gent amb gana de fer esport i representar el seu poble, no gent com tu que parles molt de que si uns es cuiden o no quan tu deus estar fent el cul quadrat criticant per así i la ultima volta que deus haver corregut degue ser per fugir d'algu quet voldria cascar per difamar.
    Ale cuidat xaval i disfruta ara que es fa antes de nit i tens més temps per poder passar pel carrer desapercibit

    ResponderEliminar
  9. Xe femli una penya a Torrens, es un mite. Per als que no ho sapien encara, sense anar més lluny un exemple de lo gran que es va ser ahir jaja. Acaba l'entrenament i es queda com de costum a esperar a son pare que vinga per ell, al final resulta que havia punxat roda. Pues el gran de Torrens es penja la bolsa i comença a correr fins murla, quin crak!!!

    ResponderEliminar
  10. No li se pot explicar millor!!!!

    ResponderEliminar
  11. el inutil eixe es adoptat,la mare el va canviar per una bufanda de l'orba. per aixo esta tant cremat.

    ResponderEliminar
  12. Ye critiqueu cuant toque criticar pero cuant este que parlar be que es parle be del club TRONCS
    MANZANO SELECCION
    Marcos canet

    ResponderEliminar
  13. No se li pot explicar millor de lo que li ho han explicat, més claret aigua

    VIXCA L'ORBA!!!

    ResponderEliminar
  14. Orrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrba, orrrrrrrrrrrrrrrrba, orrrrrrrrrrrrrba, ese orba oe!!!!!!

    ResponderEliminar
  15. A por ellos oeeeeeee a por ellos oeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee vamos orba!!!!!

    ResponderEliminar
  16. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  17. Avore si avui veiem la millor versió de Miguel, fent la ola, cantant el himne, animant al orba sense parar .............. vamos orba!!!!!!!

    ResponderEliminar