lunes, 10 de octubre de 2011

JA ES UNA REALITAT


El que pareixia un bonic somni ja ha passat a ser una realitat, el bon inici lliguer de l'Orba ja no es tan sols un bon inici sino la confirmació de que enguany pot passar qualsevol cosa i aquest equip amb confiansa en si mateix, fe, treball i sobretot companyerisme es capç de tot.
Ahir els rogets visitaven un dels camps més complicats de la lliga i ho feien davant un dels favorits, l'Sporting Benissa. El plantejament tàctic anava un poc contra la filosofia de joc de l'equip però era l'idoni per frenar al rival. Els de Camarena durant els primers 45 minuts es llimitaren a presionar tan sols a partir de tres quarts de camp, procuraven no deixar cap espai i sobretot Ivanet va fer un gran treball amb un bon marcatge al cervell del Benissa, Arturo. Tot i aixo en les dos uniques accions on l'Orba es va despitar l'Sporting va aconseguir plantar-se davant Ra pero aquest tot i estar afectat per la nit anterior va saber resoldre molt be. L'Orba a la contra també va disposar d'alguna ocasió aïllada amb xut de Cambiasso que Coca va rebutjar a corner amb problemes o una passada de Bati a Gim que es trobava sol al segon pal però que va acabar desviant l'ultim defensa malaurant així una bonissima ocasió per a espentar el baló a la xarxa.
Ja a la represa d'ixida l'Orba va cambiar un poc el plantejament, seguien sense presionar amunt però ara s'intentava ixir jugant desde darrere. Serrà i Cambiasso eren sustituits per Torrao i Alex per donar més velocitat i frescura a l'equip i la segona part va resultar més oberta, el Benissa practicamnt durant tot l'encontre va portar la iniciativa però l'Orba tampoc va patir massa, aixo si, va fer un gran esforç físic i treball colectiu que donaren els seus fruits i fins i tot amb un poc de fortuna inclús al final s'haguera pogut endur la victoria en alguna ocasió final de alex, Bati i Vicent. Al remat un empat a zero que deixa molt bon gust, perque s'aconseguia puntuar fora front un rival que de segur estarà dalt fins el final, perque l'Orba seguix segon e invicte i perque a més a més l'equip demostra que no deixa de creixer i amb aquest resultat passa una prova de foc que deixa veure clarament que l'Orba pot plantar cara a qualsevol enguany i que aquest equip de moment no te sostre.

16 comentarios:

  1. Gran nom del porter del Benissa, COCA jajajajajajajaja

    ResponderEliminar
  2. es nota que les coses estan fense be!!!!!!! enhorabona a tots, desde directius, entrenador, jugadors fins la ultima persona.

    ResponderEliminar
  3. Després dels rumors de la dimissió de Guardiola al finalitzar la present temporada, el senyor Rosell esta menejant els fils oportuns per contractar al senyor Camarena com a substitut d´en Pep...

    ResponderEliminar
  4. tambe en aquesta cronica podrieu donar les gracies a la gent de l' orba que va anar a vorevos perqe ens vam deixar la gola i els anims alli!

    ResponderEliminar
  5. un gran orgull poder compartir vestuaris i sopaes amb vosaltres!!! ho estem demostrant al terreny de joc i callant moltes boquetes que a pretemporada es van obrir!! QUE GRANDES!!

    ResponderEliminar
  6. xe ivanet!!! la novia d'arturo esta molt preocupà, crec que insinua que tu i ell teniu algo... jajajajaja

    ResponderEliminar
  7. Ja ja....si pense lo mateix...per aixo hi havia una tia al tall que en mirava mal i em deia si magraen els xics...jaaja....em sap mal x ell, xo la camisa del Orba val masa xa donarli-la..volia que se la cambiara...xo si vol li done un pin i au...jaja ivanet (MASCHERA)

    ResponderEliminar
  8. veritat es, en benisa pareixia que el orba jugava en casa, hi havia mes gent d'el orba que de benisa. l'aficcio va tornar a estar al peu d'el canyó.

    ResponderEliminar
  9. Aixi es com van les coses aquest any en l'Orba, oblidant-se de l'afició i en alguns casos menyspreanlos. Massa pronte se li ha pujat la fama. Pero vosaltres segui aixi que al final tots ixirem perdent.

    by Miguel "al Rumbo"

    ResponderEliminar
  10. rumbet estas molt rallat tio, este equip no seria res snese l'afició això ho sap tot el mon, però no se que et passa enguany, l'unic que se es que dissabte hi ha un gran derbi front al pedreguer i si no estem tots units l'equip no guanyara i sino guanya de res servirà tot lo fet fins ara

    ResponderEliminar
  11. Rumbo...no se qui ta dit aixo de que passem de tu i la gent...mosatros som una piña tots...incluits la gent que ve a animar...jo si fora tu no faria cas a 2 o 3 persones que et marejen que no val la pena...Ivanet

    ResponderEliminar
  12. Si sols fora que passareu de mi no m'importaria, lo que realment m'ha fet mal, i ja ho he dit abans, es que diguereu coses de mi a la meva esquena, i despres, poguent arreglaro al diumenge del teula-moraira, simplement la gent s'ha fet la loca.
    Jo no se que van dir de mi realment, pero si se que no son coses boniques, i per l'esquena. Jo no he fet res, que poguera ofendre a cap membre de l'equip, pero si que algú de l'equip m'ha ofes.

    I ja ho vaig dir: DISCULPES!!!!

    by: Miguel "al Rumbo"

    ResponderEliminar
  13. Miguel jo crec que ningú ha parlat mai de malament de tu per el que puc saber jo de dins del vestuari. Que s'ha parlat de tu es cert, esta clar que als partits no passes desapercebut, pero per a mal a l'equip que jo sapiga ningu ha parlat mal de tu. Si per a nosaltres eres part de l'equip, en cada partit a casa ens animes molt i procures que l'arbitre recorde sempre qui esta jugant a casa, com anaven a parlar mal de tu?
    Si que pot ser que el dia de l'Altea t'emocionares massa i trencares o interromperes el ritme de partit en alguna ocasió que no ens convenia per conforme s'estava donant el partit, aixo es l'unic que s'ha pogut parlar de tu que no siga per a be pero per a mal tampoc era i simplement es va comentar i au.
    No et calfes el cap i menos per xorraes, açò son 4 dies i no val la pena passar-los a males pel que diran, desde que et conec se que eres un crak i mai ta importat el que diran o pensaran els demes sempre has sigut tu mateix, no cambies ara a estes altures. Dissabte l'equip et necessita i més conforme estan les coses amb l'Orba segon i jugant el derbi front al Pedreguer. Anim Rumbo!!!

    GIM

    ResponderEliminar
  14. Moltes gracies gim per explicar les coses com van passar, no tinc motius per dubtar de tu, i tal volta si aquestes explicacions haveren vingut d'un principi no haveren hagut males interpretacions ni mal entesos.
    Aquest dissabte no podre estar en el camp per vore l'enfrontament contra el pedreguer, pero no tinc dubte que contra la colla d'amics del pedreguer un equip com l'orba no tindra cap problema, pero no vull tindre despres que anar a casa mon tio de pedreguer amb el cap caxo, aixi que una bona pallisa estaria molt be, per a que no hagueren escuses.

    by: Miguel "al Rumbo"

    Tan costava sr. Batiste?

    ResponderEliminar
  15. VIXCA L'ORBA I LA MARE QUE MOS VA PARIR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  16. ye bati como te pasas! jajajajajajajaja

    ResponderEliminar