viernes, 30 de septiembre de 2011

KUMAN ESTARÀ A LA GRADA


L'Orba tindrà diumenge un partit molt important , si guanyen els de Camarena podrien fer el millor inici lliguer de la historia del club. Davant estarà un Joventut Teulada-Moraira que arriba amb zero punts després de descansar en la primera jornada i de pedre 0-5 en l'ultima front l'Sporting de Benidorm. Però els del Joventut ja no son aquell débil equip de l'any passat, conten amb un any més d'experiencia i s'han reforçat amb algun jugador del Teulada i del Benitaxell. Després del 0-5 encaixat la semana passada els de "Kuman", que estarà a la grada per sanció, clamaren contra l'arbitre:
-Kuman: Lo de les sancions va ser una exageració!! 2 rojes directes!! Pero clar, es normal cuan jues contra Benidorm i l arbit es un ex jugador del benidorm! Era molt exagerat,moatros cada falta q feiem,targeta groga,i l altre equip feia faltes i no les pitava.
La sancio de 3 mesos es perque el jugador va espolsar un hostia al arbit!!! fruit de la indignació.
Els rogets no hauràn de confiar-se i fer un bon partit per poder guanyar i així realitzar un gran inici lliguer i mantindrés entre els de dalt a la espera de visitar al tot poderós Sporting Benissa. Que l'afició ompliga el camp serà clau per seguir amb aquest bon nivell.
AMUNT ORBA!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario