miércoles, 20 de septiembre de 2017

L'ORBA DEBUTA AMB VICTORIA. ROMENBAUER POSA ELS GOLS.

Arranca la temporada 2017-2018 i no potser d'altra forma que amb el primer derbi que tindrem amb els diversos equips de la Marina Alta, la U.D. Ondarense.
Un partit on els dos equips volien apoderar-se de la victòria, ja que, a part dels punts en joc, també hi havia una sana rivalitat entre jugadors que havien compartit vestuari temporades passades.
Una vegada va començar a rodar la pilota en el terreny de joc es va poder veure què era el primer partit en lliga d'ambdós equips per la falta de ritme i joc.
L'Orba, com que seguia amb la base dels últims 6 o 7 anys, va poder tirar de veterania i va encarrilar molt prompte el partit amb 2 gols del central Romera, anomenat per alguns "Romenbauer", que a pesar de tindre 40 anys i pic ocupa un paper molt important dins l'equip taronja.
Els hòmens de "Gorreta" van aguantar el resultat de manera ferma i compacta fins que va acabar la primera part.
Ja en la segona part, els jugadors de La Marjal es van relaxar una mica i van començar a rebre ocasions per part de l'Ondarense que a pesar dels 2 gols en contra no es donaven per vençuts i intentaven pujar un gol al seu marcador per estrènyer l'equip visitant i aconseguir algun punt al final de l'encontre.
A pesar de les contínues ocasions de l'Ondarense, l'Orba va poder fer el 0-3 amb un penal que per poc va ser gol, ja que el baló es va estavellar contra el pal i després el va agafar el porter.
Ja acabant-se el partit l'Ondarense va acurtar distància en el marcador amb un centre que Hèctor Marí, exjugador orber, va rematar posant el baló dins la xarxa taronja.
L'equip visitant va haver de sofrir en els últims minuts per poder emportar-se els 3 punts del Vicente Zaragoza.
Cal destacar que a pesar de jugar fora de casa en la grada podíem observar una gran quantitat de camisetes taronja que seguin l'equip de La Marjal. L'afició té gana de futbol i es fa de notar. L'estiu ha sigut llarg i els seguidors de l'Orba volen veure jugar el seu equip que no els va decebre i que van suar el que no està escrit per guanyar un bon rival com va ser l'Ondarense.
Ací tot i fins a la setmana que ve, més futbol i en el nostre fortí "La Marjal". En un principi, com que tenim el camp en obres, havíem de jugar fora. Això es deu al fet que l'equip de Gata no va voler que jugarem l'anada en el seu camp i la tornada en el nostre. Però s'han pogut replanificar les obres i jugarem a Orba.