jueves, 13 de julio de 2017

PEP SERVER RETORNA A LA VOLTA QUE RENOVA QUASI TOTA LA PLANTILLA



Pep server retorna a l'Orba després d'haver deixat de jugar la temporada passada per preparar-se unes opocions que fa uns dies ha aprovat. Amb la feina feta, enguany serà un dels homes a disposició de Diego. Jugador conegut de sobra i jugador del perfil Orba al 100%. Benvingut Pep un plaer tindre't de nou amb nosaltres.

Pel que fa a l'àmbit de les renovacions, hem de comentar que pràcticament tota la plantilla ha decidit continuar, com és habitual en el club.
Ra "Vander RA", Torrens "la lokomotora de Connecticut", Pastor "El gegant de Benimeli", Romera "Romenbauer", David garcia "Cambiaso", Batiste "El mentalista", Fernando Gallina "Lo pelat", Javi Maca "Macalitat", Jose Rata "Orei", Sergio Palomino "coronel", Ruben Guarí "correcamins", Jose bolo "Boletus", Vicen Perez "capocanonieri", Sergio Quesada "El xarrúa", Noé Sendra " assassí amb cara de xiquet".

A aquests jugadors recentment renovats, hem d'afegir les noves incorporacions que ja hem presentat en comunicats anteriors: Victor bou, l'etern capità torna a casa ; Dani Martinez, una promesa per explotar; i Luís Muñoz, que de segur que aporta velocitat i calitat a l' equip.

Aquesta és la llista de gent que s'ha compromés a dia d'avuí però, encara hauran de passar per la pretemporada on tots tindran l'oportunitat de guanyar-se un lloc a l'equip. Parlant d'altres jugadors, German " l'home que li sussurrava al baló" a dia d'avui està en dubtes, contarem amb ell durant la pretemporada , però de moment sense cap compromís.

Finalment parlarem de les baixes que ha sofrit l'equip. En primer lloc tenim a David Allen que a causa de la distància entre Orba i La Nucia no continuarà.Fonty Company de Ra a la portería tampoc continuarà de taronja. Altre jugador que no formarà part de la plantilla és Oscar "La roca del moraig" que, després de dos anys amb nosaltres deixa l'equip degut a la distància entre Benitaxell-Orba i alguna disconformitat en el projecte orber 2017-18. Oscar ha sigut un jugador importantíssim que sens dubte deixarà un buit en la seva posició. Molta sort a tots en el vostre pròxim destí i, sols dir-vos, que La Marjal és la vostra casa.

Volem comentar que la plantilla està quasi confeccionada però que encara hi ha algun jugador que altre en l'aire, que per horaris, altres ofertes i diferents motius no s'han decitit. A més, potser tindrem incorporacions d'algun jugador que ve a la pretemporada per vore l'ambient i provar sensacions.
L'Orba arrancarà la temporada 2017-18 el 25 d'aquest mes. Pararà la setmana de festes del poble i tornará a arrancar després fins el començament de la lliga. Anem informant.

No hay comentarios:

Publicar un comentario