L'ORBA NO TE PARÀ

U.D. GANDIA “B” 1 – 2 ORBA, C.F.
C.F. GANDIA : Alejandro, Francisco (Rodrigo), Christian (Alberto Ruiz),  César, Víctor, Albert, Christian (Jaime Jara), Fernando, Junior, Iago i Jorge (Anass).
ORBA, C.F.: Miguel, Bati Mengual, Adri, Romera, Víctor, Pep, Oscar, José Bolo (Àlex Pade), José Rata, Torrens i Noé (Batiste).

L’Orba va jugar diumenge un d’eixos partits on ningú es jugava res, ja que l’Orba està matemàticament salvat mentre que els de Gandia son equip de 2on Regional de ja fa varies jornades, i es notava sols en veure l’ intensitat del calfament. Tant es va notar que Miguel va haver de fer una parada espectacular quan encara no havíem arribat al min. 1 per evitar que el C.F. GANDIA s’adelantara en el marcador. Passaven els minuts i l’orba no aconseguia entrar al partit i era el colista de la categoria qui tenia el baló i qui creava més perill,m sobretot a través del seu davanter Junior encara que Víctor i Romera aconseguien desbaratar les seues ocasions. Amb el pas dels minuts l’Orba s’estirà fins que Pep i Oscar es feren completament amb el domini del mig del camp i l’equip taronja es va fer dominador de l’encontre encara que li faltava claredat en els metres finals. Començaren a arribar les ocasions i en una de tantes José Rata aconsegueix controlar un baló en ¾ de camp i sense pensar-ho trau un gran xut que passa per dalt d’Alejandro qui no va poder fer res per evitar el 0-1. No havien passat ni dos minuts quan Torrens, des de la frontal de l’àrea, torna a posar a prova el porter local qui rebutja mal el baló i es Noé qui aprofita per espitjar-la i posar el 0-2 en el marcador, resultat amb el que vam arribat al descans.
El 2on temps començava igual que va acabar, amb l’Orba tenint les ocasions més clares i dominant el partit. Inclòs pogué augmentar el marcador per mitjà de Torrens i José Rata amb un mà a mà amb el porter claríssim però no va encertar i el que pareixia un partit controlat es va tornar en un partit boig, els orbers no van saber tranquil·litzar el partit i l’equip es va partir. Fet que l’equip local va aprofitar per apropar-se cada vegada més a la porteria de Miguel fins que en el minut 72 Anass aconseguia acurtar distancia després d’aprofitar un pas llarg que la defensa no va poder rebutjar i una doble ocasió davant de Miguel qui va aconseguir aturar la primera però no va poder fer gran cosa en la 2ona. A partir d’eixe moment els gandiers van creure que podien i amb més cor que cap intentaren per tot i per totes empatar el partit però unes vegades la defensa i altres el porter visitant van desbaratar totes les ocasions, inclòs van tindre una última ocasió amb un home menys en l’última jugada del partit que s’estavellà en la creueta. A la fi l’Orba va patir més del que tocava però finalment va aconseguir la 6ª victòria consecutiva que l’enruna fins la 9ª posició. A destacar el gran partit de Miguel, Romera i Pep qui van aguantar l’equip en els moments complicats.

Pròxim partit diumenge dia 1 de Maig a les 11:30 davant l’equip alacantí Club Deportivo LA VOZ.